Nu imi functioneaza ventilatoarele la PB G4 aluminium
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 25.03.06

Ce ma sfatuiti sa fac, normal la randare se incinge procesorul si nu numai, asta stiu e normal dar cand am vazut ca imi indica temperatura procului de 29° nu-i a buna si el e incins bine simt la mana?

Semnătură 

you can destroy the evidences, but you can’t destroy the memories.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

de ce zici ca nu iti mai functioneaza? mie dupa ce mi se incinge am vazut ca incep ventilatoarele sa faca ceva…

legat de caldura, am mai vb aici http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/1586/

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Da am mai recitit discutia, problema mea este ca mie imi arata aceeasi temperatura si aia total eronata; nu este primul PB pe care il am cred ca am o problema la senzorii de temperatura (sta blocat la 29°) ceea ce e total fals

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Cu ce masori temperatura? Cauta alt program, ca sunt destule. Daca si alt soft iti spune tot 29 constant, indiferent de activitate, du-l la doctor.
29 grade este intradevar prea putin, eu am acum 36 si e trezit din somn de vreo 10 minute (PB 12”, 867 MHz).

Eu nu mai tin minte de cand nu am mai auzit ventilatoarele, dar e adevarat ca nu mai fac nimic greu pe PB, ci pe PM.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Merci mult, m-am linistit, am instalat ca voi toti de altfel, Temperature monitor si la momentul asta am 49° , asa mai cred rolleyes

Semnătură