iPhone cu probleme
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 21.10.08

Salutare,

Hai sa va povestesc ce mi se intampla de 3 zile ‘ncoace: iPhone-ul meu (3G, 8Gb) nu mai vrea sa primeasca telefoane cand e in retea 2G; in schimb nu are nici o problema sa dea telefoane cand e in 2G. Pot sa primesc, numai cand stau pe 3G (si nu ma misc ca sa pierd semnalul si sa treaca nataraul iar pe 2G).

S-a mai auzit asa ceva? Ati mai patit vre-unul chestia asta?

Dadui telefon la Orange si imi recomanda sa incerc SIM-ul pe alt telefon sa vad ce si cum, insa pana diseara cand ajunga acasa n-am cum (imi lipseste agrafa aia sa ii scot cartela) - poate primesc vre-un raspuns pana atunci de la cineva in masura sa ma ajute

Ce ziceti?

Tiberiu

PS: folosesc 3.0, am iTunes 8.2.1.6 si nu am umblat prin meniuri… Pe cuvant!!! wink

Semnătură 

iPhone 3G, 8Gb
iPad2 16Gb WiFi + 3G

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
Tiberiu Dubau - 31 Iulie 2009 06:19 PM

Dadui telefon la Orange si imi recomanda sa incerc SIM-ul pe alt telefon sa vad ce si cum, insa pana diseara cand ajunga acasa n-am cum (imi lipseste agrafa aia sa ii scot cartela) - poate primesc vre-un raspuns pana atunci de la cineva in masura sa ma ajute

Poti folosi orice agrafa normala, un bold, un ac… trebuie doar sa impingi in orificiul ala si ti se ridica acel sertar cu sim-ul. Incearca schimbarea sim-ului, poate asta-i problema.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Restart la iPhone ai dat?

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Andrei are dreptate..e ceva cu sim-ul! Solicita la orange un alt sim, este gratuit daca esti mai vechi in retea!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Am restartat, am inceput sa dezinstalez aplicatii, am resetat setarile, toate bifele la care m-am gandit… Nimic nu se intampla…

Este destul de dubios, hai sa va spun si de ce: dau pe modul airplane (cand ii taie reteaua, wi-fi, totul) si il scot; se pune baiatul si cauta reteaua, gaseste orange fain frumos. Eh, daca atunci ma suna cineva, merge, dar daca ma suna peste 5 minute, nu mai merge…

Am incercat si cu alt sim, la fel se intampla :( iar sim-ul meu in alt telefon (2G, nu 3G, ca sa fiu sigur) functioneaza…

Eu nu mai am nici o idee… ma duc maine la Orange sa ii intreb, insa n-am mari sperante….

Astept intre timp alte idei, ce-aveti, orice… sunt disperat…. :((

Semnătură 

iPhone 3G, 8Gb
iPad2 16Gb WiFi + 3G

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Otopeni
Macuser din: 09.12.05

deci nu stiu exact care este problema la tine dar daca mai ai garantie la telefon eu zic sa te duci cu el la Orange sa iti rezolve problema am patit si eu destule probleme cu telefonul mai ales cu reteaua, 2 cartele SIM arse (au fost inlocuite de cei de la orange), am plecat in italia a mers bine mersi si in ultimile 3zile de vacanta a refuzat pur si simplu sa mai intre pe roaming (credeam ca sa ars iar SIM-ul)... am ajuns in tara a mers de buna voie si nesilit de nimeni… poti incerca un restore in DFU si nu ii mai face jailbreak si vezi 2-3zile daca iti mai face figuri.

mult succes

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Sper sa fie vina sim-ului, ca saracul telefon a fost tratat doar cu prietenie si amicitie toata viata lui - nu a fost jailbreak-uit, nici macar prin gand nu mi-a trecut…

Sper sa fie pe faza baietii veseli de la Orange si sa ma rezolve…

Semnătură 

iPhone 3G, 8Gb
iPad2 16Gb WiFi + 3G

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Ia instalează update-ul (3.0.1), vezi dacă te ajută.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

Dragi prieteni…. Cred ca realizai care era “buba” din cauza careia nu imi mergea telefonul…. Fiti atenti, ca nu imi vine sa cred - am nevoie sa imi spuneti parerea voastra

Deci…. dadui telefonul la Orange, mi-l tinura 2 saptamani, si in final mi-au dat unul nou nout (cinste lor). Buuuuun, toate bune si frumoase, fericit nevoie mare, il iau acasa, FAC probele de rigoare - m-am sunat, am sunat, am vorbit, etc din 2G, vad ca merge, sunt super multumit. Ma apuc sa il configurez, sa mi-l aduc la zi (nu am facut restore de pe tel vechi pe asta nou, am luat-o de la 0). Ajung sa ii pun contul de MobileMe, il setez, si ii dau sa mi-l vada la “Find my iPhone”. Contul merge ok, imi aduce agenda, mailurile, calendarul, toate bune si frumoase…..

Sa va spun ca imediat dupa nu a mai functionat??? M-ar crede cineva?!?
Pe cuvantul meu de onoare, dupa ce i-am pus MobileMe NU A MAI VRUT SA PRIMEASCA TELEFOANE in 2G…. Sa mor de ciuda… dai reset general, ia-o de la capat…... si uite ca de aseara imi functioneaza normal…

Intrebarea mea este (ca stiu ca multi aveti conturi de mobileme): aveti setata “Find my iPhone”? Ati observat probleme de cand ati pus-o? (telefonul se incalzeste, se misca vizibil mai incet, animatii sacadate, etc?)
Ce nu-mi e mie clar este daca ii las restul de la MobileMe (agenda, calendar, etc) si ii scot nazdravania de “find my phone” - cum s-ar comporta atunci

Astept pareri,
Tiberiu

Semnătură 

iPhone 3G, 8Gb
iPad2 16Gb WiFi + 3G

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Adica ei, inainte sa iti de-a unul nou, nu i-au facut macar un restore celui vechi ca sa vada ca era ceva soft?  hmmm
Daca-i asa, imi iau si eu trial MobileMe si… ma fac un un iPhone nou, nu?

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

Poate le-a iesit mai ieftin… cine sunt eu sa ma plang? Am un telefon nou, intact (al meu reusisem sa-l zgarii) care mai mult, functioneaza… Noi sa fim sanatosi, ca boala vine….. smile

T.

Semnătură 

iPhone 3G, 8Gb
iPad2 16Gb WiFi + 3G

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Kaiserslautern, DE
Macuser din: 28.10.07
Tiberiu Dubau - 21 August 2009 07:13 PM

Poate le-a iesit mai ieftin… cine sunt eu sa ma plang? Am un telefon nou, intact (al meu reusisem sa-l zgarii) care mai mult, functioneaza… Noi sa fim sanatosi, ca boala vine….. smile

T.

http://www.perivision.net/wordpress/?p=1722

http://www.zimbio.com/Apple+Computer+Inc/articles/1188/Dropped+calls+Call+failed+edge+iPhone+3G

uite aici. multi au acelasi problema. asteptam 3.1? poate se rezolva?
Sau ducem toti telefonul la orange sa primim altul nou?

Semnătură 

MacMini(Late 2009) 2.53 Ghz
Macbook Unibody (Late 2008)+OCZ Agility 3/60gb 2.4 Ghz

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member

Sa stii ca imediat dupa ce am primit telefonul nou de la Orange am pus pe el 3.0.1, dupa care l-am schimbat pe 2G si i-am pus MobileMe si l-am dat peste cap…. deci la mine chiar nu a contat ce versiune aveam.

Semnătură 

iPhone 3G, 8Gb
iPad2 16Gb WiFi + 3G