2 din 4
2
Sondaj
Eşti de acord cu jailbreak-ul iPhone sau iPod Touch?
Da 60
Nu 33
Vreau doar să văd rezultatele. 10
Total voturi: 103
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Eşti de acord cu jailbreak-ul iPhone / iPod Touch?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Vienna, Austria
Macuser din: 19.10.08

Eu n-aș face niciodata jailbreak, dar bineînțeles că sunt de acord. Fiecare are voie să facă orice cu hardware-ul lui.

Semnătură 

Membru retras.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07

Și eu ca și Aram. Deși problema e puțin mai sofisticată, în sensul că disputa nu e e despre faptul că ți-ai instala un cu totul alt soft, de-al tău, pe telefon ci că modifici un software pentru care ai o anume licență care nu include dreptul de a-l modifica. Cu alte cuvinte folosești proprietatea intelectuală a cuiva în alt fel decât acela ți-a dat voie să i-o folosești. E totuși o situație la limită...

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07
virus_luci - 01 August 2009 09:18 PM

Are si a mea prietena 3G fara jailbreak, dar o sa-l jailbreakuiesc pentru Navigon

Există Navigon în AppStore. Eu îl am.

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti-Timisoara
Macuser din: 07.01.09

nu sunt de acord.

Semnătură 

Tiberiu Molnar

Bucharest ROMANIA

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Eu sunt de acord. Atata timp cat am cumparat telefonul am dreptul sa-mi instalez ce vreau eu pe el. Da si asta chiar daca implica pierderea garantiei este un risc pe car mi-l asum.

In general instabilitatea de care vorbesc majoritatea celor care au facut jailbreak se datoreaza faptului ca multi ruleaza programe care au probleme de memory leak si care nu elibereaza memoria. Telefonul devine instabil daca nu se foloseste o aplicatie de eliberare a memoriei blocate de aplicatiile prost scrise. Mai exista si multi utilizatori care nu se pricep sau isi lasa telefonul pe mana unor “mesteri” care nu sunt capabili sa faca jailbreak-ul corect.
In general un telefon cu jailbreak nu este mai instabil decat un telefon care vine cu softul nemodificat.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.05.09

Sant de parere ca fiecare detinator de iphone are dreptul sa faca ce vrea cu el,am facut si eu jailbreak la 2g-ul meu si am regretat.A devenit instabil,si cele mai mari probleme le am cu bateria si cu sim-ul care nu stiu din ce motiv nu mai merge sa il folosesc intr-o retea de care nu pot sa ma lipsesc.fara sim toate bune si frumoase,insa in momentul in care pun sim-ul incep si necazurile.Sunt totusi un incepator si asta a fot doar umila mea parere.

Semnătură 

macbookpro,2,5ghz,4GBram,GeFosrce 8600 GT

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08
Asti - 02 August 2009 01:43 PM
virus_luci - 01 August 2009 09:18 PM

Are si a mea prietena 3G fara jailbreak, dar o sa-l jailbreakuiesc pentru Navigon

Există Navigon în AppStore. Eu îl am.

Si ea il are (cadou de la mine) smile
Se pare ca imi da o eroare de fiecare data cand vreau sa-l instalez ... se opreste undeva la 2/3 din instalare !
O sa-i fac un jailbreak sa vad daca-l pot pune cu SSH - daca nu , asta e, mi-am luat teapa !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.05.08

eu i-am facut jailbreak si merge ca inainte… bine nici nu am multe porcarii pe el…
apropo de semnal - asta inainte sa-i fac jailbreak cat si dupa, are probleme in comparatie cu un telefon oarecare… Pe un nokia 1100 am tot timpul - oriunde in Bucuresti semnal full. iPhone-ul nu.
se pare ca nu e vorba de reteaua AT&T ci si telefonul e mai slab la partea de… telefon

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.02.07

grea intrebare. sa-l tin in dulap intact ca sa nu cumva incalc drepturile apple sau sa-i fac unlock+jailbreak si sa am o gramada de optiuni in plus si inca o gramada si mai mare de aplicatii gratis? inca ma mai gandesc.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
_noesis_ - 11 August 2009 01:13 AM

grea intrebare. sa-l tin in dulap intact ca sa nu cumva incalc drepturile apple sau sa-i fac unlock+jailbreak si sa am o gramada de optiuni in plus si inca o gramada si mai mare de aplicatii gratis? inca ma mai gandesc.

unlock-ul e una, jailbreak-ul e alta! Multi au facut unlock pentru ca na… situatii si situatii (de prima generatie, alte retele favorite, adus din alte tari) dar nu au facut si jailbreak. Legat de “gratis”... daca un produs este spre vanzare prin modalitati legale dar tu decizi sa-l obtii “gratis” prin anumite metode, procesul se numeste?! (furt?)

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Eu cred că _noesis_ vorbea de aplicațiile gratis din Cydia. Aia nu e furt.
Cît privește cealaltă problemă, să nu uităm o chestie. Nu se poate să “unlock” fără să “jailbreak” în prealabil.
Acuma că unii decid să nu instaleze Cydia/Icy/Installer etc, e altă mîncare de pește. Jailbreak-ul rămîne, totuși.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member
Din: 

pai si prin unlockul ala nu incalci legea (DMCA)? nu pierde orange un potential client fidel la abonament? hai sa nu judecam masuri diferite ca na ... situatii si situatii. tot paguba se cheama

legat de “gratis”, e in natura umana sa cautam scurtaturi si sa incercam sa ocolim regulile. cata vreme este relativ usor, si comportamentul nu este sanctionat negativ e absurd sa pretinzi cuiva contrariul domnu’ psiholog. mai ales ca nu toti locuim in america sa avem alternativa legala la indemana. pentru ca na ... situatii si situatii

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Parcă văd că sărim din subiect acuș-acuș. Gata, sîntem de acord cu jailbreak ori not?

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member
Din: 

p.s. normal ca la Cydia ma refer smile

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
_noesis_ - 11 August 2009 02:13 AM

legat de “gratis”, e in natura umana sa cautam scurtaturi si sa incercam sa ocolim regulile. cata vreme este relativ usor, si comportamentul nu este sanctionat negativ e absurd sa pretinzi cuiva contrariul domnu’ psiholog

de acord!

_noesis_ - 11 August 2009 02:13 AM

mai ales ca nu toti locuim in america sa avem alternativa legala la indemana. pentru ca na ... situatii si situatii

Nu locuiesc în State. Am fost acolo pentru perioade relativ scurte de timp, de unde am acumulat experienţă în diferite domenii şi interese, voi ţine legătura cu această ţară prin prisma familiei mele şi a angajatorului dar eu sunt român, lucrez în România pe un salar aferent ţării noastre.

Legat de alternativa legală când vine vorba de iPhone şi jailbreak… pur şi simplu nu accesez “scurtăturile”, mă rezum la Apple App Store iar dacă nu-mi permit (şi nu-mi permit) un program pentru GPS gen navigon… nu mi-l procur şi gata!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

2 din 4
2

‹‹ iPhone cu probleme      M-am lasat de iPhone ››