2 din 7
2
M-am lasat de iPhone
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
Imac - 01 August 2009 11:41 AM

Mai nou au inceput sa interzica aplicatii foarte bune si utile (Google Voice) doar pentru ca partenerul lor AT&T considera ca va pierde din profit daca vei incepe sa suni pe wifi.
Chiar azi am citit pe Engadget parca - ca sa sesizt o comisie de control din America si o sa investigheze atitudinea gen Microsoft pe care incepe sa o aiba Apple.

Postul nr. 28 aici

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 11.01.08
El_Cid - 01 August 2009 04:56 PM

Din reviews reiese ca hardwareul HTC HERO nu e destul de puternic pentru a suporta multitaskingul: http://www.engadget.com/2009/07/23/htc-hero-review/
Oricum sunt pe drumul cel bun, asta e clar.

Engadget a fost foarte partinitor in review-ul ala. Mie mi s-a parut ca nu este obiectiv, pentru ca citisem cel putin 10 review-uri de altii si era primul care ataca Hero-ul si inca foarte tare.
Si altii au spus ca nu este un review normal si ca tine clar partea iPhone (gasiti toate astea pe net).
Nu incerc aici sa conving pe nimeni de nimic. Nici ca Hero este bun, nici ca iPhone este ..... cumva.
Este un forum unde vorbim despre ce traim cu gadget-urile noastre…..si m-am gandit ca poate intereseaza pe cineva experienta mea cu aceste telefoane.
Multitaskin-ul este super ok - am continuu 5 aplicatii in background si credeti-ma nu simte absolut nimic. Se misca fluent.
interfata HTC este absolut uimitoare.
Shazam este free si pe Android.

Semnătură 

iMac / MBP

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 22.04.09

Dacă nu era restrictivă platforma, nu mai cunoștea nimeni noțiunea “jailbreak pentru iPhone”.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05
Adrian_is - 01 August 2009 02:10 PM

Bine punctat tomita! Legat de ceea ce a scris Imac, imi pare rau ca esti dezamagit de politica si modul de lucru al Apple! Ar trebui sa le trimiti un mail cu ceea ce ne-ai scris si noua. Daca nu ne exprimam parerile si impresiile scriptic catre companiile vizate, nu cred ca au de unde sa cunoasca toate nemultumirile noastre.Cu cat sunt mai multe, cu atat sunt luate in seama mai serios. Eu te sfatui sa le trimiti un mail, chiar daca nu-i mai ai la inima, dar macar sa le zici ce ai de zis si de ce ai renuntat. Parerea mea!

EE, sa nu fim naivi si sa credem ca Apple nu stie ce face si ca nu restrictioneaza/incetineste anumite lucruri cu buna stiinta.. E vorba despre multi $$ aici

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08
Alex Andreescu - 01 August 2009 10:28 PM
Adrian_is - 01 August 2009 02:10 PM

Bine punctat tomita! Legat de ceea ce a scris Imac, imi pare rau ca esti dezamagit de politica si modul de lucru al Apple! Ar trebui sa le trimiti un mail cu ceea ce ne-ai scris si noua. Daca nu ne exprimam parerile si impresiile scriptic catre companiile vizate, nu cred ca au de unde sa cunoasca toate nemultumirile noastre.Cu cat sunt mai multe, cu atat sunt luate in seama mai serios. Eu te sfatui sa le trimiti un mail, chiar daca nu-i mai ai la inima, dar macar sa le zici ce ai de zis si de ce ai renuntat. Parerea mea!

EE, sa nu fim naivi si sa credem ca Apple nu stie ce face si ca nu restrictioneaza/incetineste anumite lucruri cu buna stiinta.. E vorba despre multi $$ aici

De acord, dar am vrut sa subliniez ca toata lumea sau cat mai multa lume ar trebui sa reclame si sa sesizeze aspectele si problemele intalnite, pentru a le mai face un pic de inima rea producatorilor nesimtiti!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member

@Adrian_is - Sincer nu cred ca pun mare pret pe ceea ce avem noi de spus.
Suntem o piata mult prea mica ptr ei.
Daca eram interesanti (din punct de vedere al incasarilor) ne ofereau mai mult in Itunes Store - care este de fapt numai appstore.
In plus de asta cred ca au oamnei care studiaza ce se vorbeste pe forumuri (dar nu cred ca forumurile noastre).
Plangeri au fost si sunt multe si totusi a durat foarte mult sa introduca un amarat de copy/paste.

Semnătură 

iMac / MBP

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 01.12.07

O să se repete mult şi bine lucrul ăsta, pentru că la nivelul celor care decid, mulțumirea clienților nu se măsoară în câți se plâng ci în câți cumpără. Câtă vreme la unul care se lasă sunt 50 care cumpără, ăștia ca mine şi ca tine sunt irelevanți :D.

Eu folosesc iPhone exclusiv pentru development, pentru că piața e din fericire suficient de mare şi utilizatori care să vrea să cumpere sunt suficienți, dar în background lucrez cu Android, care îmi place extrem de mult ca platformă. Şi Palm Pre mă tentează dar am o treabă cu aplicațiile web.

Semnătură 

Grep me no patterns and I’ll give you no lines

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member

O alta nesimtire Apple - Dupa ce a retras de la vanzare aplicatiile Google Voice, acum cere programatorilor care au scris aplicatiile sa returneze banii.
Asa cum a mai spus cineva mai inainte, cred ca nu se trezesc decat cand o sa le scada simtitor vanzarile, sau cand o sa castige teren o alta platforma (pe telefoane ca pe calculatoare nu se intrevede nici un concurent - deocamdata).

Semnătură 

iMac / MBP

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07

Apple e o firmă obsedată de control. Asta-i vine de la Steve Jobs. De asta l-au și dat afară prima oară. Pentru că el e geniul salvator al firmei, acum face ce vrea. Steve nu scapă de obsesia controlului până moare. Și nu crede în nevoile clienților. El a făcut istorie dând oamenilor lucruri pe care ei nu șiau că le vor. O să se schimbe doar sub presiune competitivă și atunci doar foarte greu. Nu vă frustrați că vă frustrați degeaba. iPhone, ca și orice alt produs, nu e pentru toată lumea. Pe mine, de pildă, mă servește perfect. Dacă aș avea alt stil de viață sau alt fel de relație cu tehnologia l-aș arunca de nu s-ar vedea.

Semnătură 

Muşcat de măr

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Imac - 02 August 2009 11:41 AM

O alta nesimtire Apple - Dupa ce a retras de la vanzare aplicatiile Google Voice, acum cere programatorilor care au scris aplicatiile sa returneze banii.

Oferă o sursă a ştirii. Nu există o bază legală pentru a se întâmpla asta. Deciziile, legile nu se pot aplica retroactiv.

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member
Ǻndяei - 02 August 2009 05:02 PM
Imac - 02 August 2009 11:41 AM

Oferă o sursă a ştirii. Nu există o bază legală pentru a se întâmpla asta. Deciziile, legile nu se pot aplica retroactiv.

Asta este link-ul: http://gizmodo.com/5327889/apple-expects-google-voice-app-developers-to-pay-refunds-out-of-pocket
Cumva suspectai ca fabulez ?
Sunt si eu absolvent de drept si stiu ca nici o lege nu se poate aplica retroactiv, dar te intreb despre ce lege vorbesti ?
Apple incearca sa isi minimalizeze pierderile, dar este clar (din articol) ca si programatorii aplicatiei si-au angajat avocati.
Totul se rezuma la mentiunile din contractul semnat de developer cu Apple.
Bineinteles ca si acel contract (obligatoriu semnat ca sa poti deveni developer) poate fi atacat.
Alta data cand ai nevoie de clarificari - incearca google, sau un ton mai prietenos.

Semnătură 

iMac / MBP

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Si eu sustin ca Iphone-ul este potrivit doar pentru un anumit stil de viata, pentru un anumit job, si anume internetul ... momentan nu exista device care sa mearga atat de bine ca iphone-ul. In rest sunt destule minusuri, ca sa te enerveze.
Si eu am avut iphone si am fost destul de multumit de el dar avand in vedere ca nu il foloseam la potential maxim (ma dadeam pe net prea putin, nu imi luam gramada de aplicatii) m-am hotarat sa il dau. Am achizitionat un Blackberry 8900 care imi satisface nevoia de telefon foarte bine. In primul rand are multitasking, este mult mai stabil (ce-i drept aveam iphone-ul jailbreak-uit), desi l-am scapat de cateva ori pe jos nu are nimic (spre deosebire de iphone, pe care l-am scapat odata si pana si atunci i-am cam stricat butonul de silent), sta mult mai bine cu semnalul si bateria ... cam singura care imi lipseste este touchscreen-ul (desi in situatia in care nu te uiti perpendicular pe ecran cam apasam aiurea incercand sa scriu ceva….lucru care dispare la BB), si partea de ipod (pe care am rezolvat-o cu un nano ... rezultand astfel un plus la baterie mobil). Acum asta este o parere…
Apropo de Android, se tot zicea ca aduc Magic-ul la Voda ro ... de ce crezi ca vor aduce direct modelul Hero?

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Imac - 02 August 2009 05:11 PM

Cumva suspectai ca fabulez ?

Stai liniştit, la umbră - nu te suspectez de nimic!

Nu ai citit articolul cum trebuie. Apple nu cere banii înapoi developerilor pentru aplicaţiile vândute, ci se aşteaptă ca ei să suporte costurile pentru returnarea banilor acelor clienţi care nu sunt mulţumiti de faptul că aplicaţia nu mai primeşte update-uri, îmbunătăţiri etc (Apple Expects Google Voice App Developers To Pay Refunds Out of Pocket)

Sunt si eu absolvent de drept si stiu ca nici o lege nu se poate aplica retroactiv, dar te intreb despre ce lege vorbesti ?

tu şi mai cine?
Nu m-am referit la o lege anume, am zis :”Deciziile, legile nu se pot aplica retroactiv”. În cazul de faţa, era o decizie ... asta în caz că ceea ce ai zis tu era adevărat. Dar cum ştirea a fost înţeleasă/tradusă greşit de tine… nu mai are rost discuţia.

Alta data cand ai nevoie de clarificari - incearca google, sau un ton mai prietenos.

Nu am avut nicio intenţie, probabil ai interpretat greşit. Nu am vrut decât să dezbat subiectul.
Oricum tonul (tonalitatea) nu puteai să îl percepi din ceea ce am scris; tonalitatea se percepe cu ajutorul receptorilor auditivi.

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member

De cand urmaresc post-urile de pe acest forum te-am vazut de multe ori certandu-te cu altii.
Esti frustat, sau crezi ca facand pe desteptul o sa ajunga cineva sa te si creada (destept)? - “Stai linistit, la umbra” - “tu si mai cine” “Deciziile, legile nu se pot aplica retroactiv” -Nu te zgarie pe urechi ? Cum adica deciziile ? Daca nu ai vocabular juridic, nu incerca sa folosesti unul, ptr ca nu o sa ajungi sa te faci decat de…...rusine.
Ai scris: “Nu am avut nicio” - crezi ca trebuie sa fac misto si de asta ? Nu fac ptr ca nu cred ca asta este sensul acestui forum.
Eu nu am dezvoltat subiectul, ci am spus doar ca: “O alta nesimtire Apple - Dupa ce a retras de la vanzare aplicatiile Google Voice, acum cere programatorilor care au scris aplicatiile sa returneze banii.”
Nu am intrat in detalii ci am rezumat stirea - Apple chiar cere banii programatorilor. Este chestie de nuanta.

Semnătură 

iMac / MBP

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member
Din: Bergerac
Macuser din: 15.12.07

“nicio” e, totuși, în DOOM. În rest, cred ca ai dreptate. Admin?

Semnătură 

Muşcat de măr

2 din 7
2