3 din 7
3
M-am lasat de iPhone
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Nu vă certați, nu fiți off-topic, nu insultați lumea că laseru’ zice “charging: 98%”

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

După legile mai noi ale gramaticii, deși este retardat, “nicio”, “niciun” se scrie legat. Lucrez în domeniu cu literele…dacă totuşi nu credeţi cautați pe net. In rest sunt total împotriva certurilor…mai bine ne întâlnim și ne căsăpim :D.

PS: având în vedere Off-topic-ul ştiu că mă va certa admin-ul….așa că, lasă doar o adresă să punem în practică ideea mea smile)

Bft All!

PPS: Acum trebuie să înțeleagă mai toată lumea că, fiecare are dreptul la opinie și în plus greselile de ortografie pot fi cauzate de multe probleme, nu merge “space” tot timpu, și lafel alte taste….mai bine citiți cât să înțelegeți mesaju, și nu vă mai legați de tot, în favoarea nervilor. Și în acest topic mai mult ca în altele părerile pot fi mai subiective. So….Chill!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 26.01.08

O opinie similară I Quit The iPhone by Michael Arrington on July 31, 2009
Eu aștept multitaskingul ca să îmi cumpăr iPhone wink iar despre Google Voice ... și așa nu e disponibil în România smile

Semnătură 

iMac G4
iBook G3

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 11.01.08

Merge Google Voice si la noi, dar cu ceva smecherii. Bineinteles ca folosesti nr de America - daca ai nevoie sa suni gratis sau sa fii sunat din America(pe cel din America il costa ca si cum suna local).
Daca este cineva interesat…..detaliem.

Semnătură 

iMac / MBP

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 30.09.08

in acelasi registru: http://calacanis.com/2009/08/08/the-case-against-apple-in-five-parts/

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRank
Member
CatalinN - 10 August 2009 09:44 PM

in acelasi registru: http://calacanis.com/2009/08/08/the-case-against-apple-in-five-parts/

Lumea a inceput sa se sature de politica lor.
De cand am trecut pe Android si pe multitasking, ma intreb de ce nu am facut-o mai devreme.
Chiar poti sa inlocuiesti laptop-ul ptr sarcini mici.
Platforma este foarte stabila si chiar are mare potential.
Bineinteles raman in continuare mac user. (sa speram ca nu o ia prin papusoi - ptr ca nu exista alternativa).

Semnătură 

iMac / MBP

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Vad ca a aparut htc Magic la Vodafone. In sfarsit au si ei un concurent la iPhone nu prostii cu WiMo.

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.06.09

hero e la magazinele online in jur de 1900 ron. mie unul mi se pare foarte scump, chiar si pentru Romania, comparand cu alte tari

Semnătură 

<insert Apple products here>
“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

E cam scump hero asta….cum sunt de altfel multe alte gadget-uri adevarate.
Apropo, stiati ca HTC Hero suporta flash ... http://www.adobe.com/devnet/devices/articles/htchero.html ... eu zic ca merita.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRank
Member

Si iPhone este la fel de scump. Chiar si “subventionat” de operator ajungi sa dai pe el 600 eu.
Poate o sa-l aduca Vodafone (momentan au HTC Magic - fratele mai mic) si atunci o sa fie subventionat la fel ca si iPhone.

Semnătură 

iMac / MBP

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Am observat ca au adus magic-ul….pacat doar ca daca il iei la continuare de abonament costa peste 400eur ... ar putea si ei sa it-l dea mai ieftin si sa zicem sa te oblige sa iti iei optiunea aia de internet speciala pentru htc magic.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 21.04.09

Imac, ai făcut deja o aplicaţie pentru Android? Dacă da, poţi să ne dai mai multe detalii, eventual un link? Cât de bine funcţionează Android market? Am văzut că sunt destul de puţine aplicaţii la vânzare…

Întreb pentru că mă tentează să dezvolt şi pe platforma asta. smile

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRank
Member
Alexandru Halmagean - 12 August 2009 05:44 PM

Imac, ai făcut deja o aplicaţie pentru Android? Dacă da, poţi să ne dai mai multe detalii, eventual un link? Cât de bine funcţionează Android market? Am văzut că sunt destul de puţine aplicaţii la vânzare…

Întreb pentru că mă tentează să dezvolt şi pe platforma asta. smile

Nu am facut nici o aplicatie, sunt la inceput si invat. Fac asta din pasiune, dar nu am timp foarte mult.
Cat despre aplicatii platite sunt foarte multe. Site-ul asta este o copie a Android Market - ptr PC.
Exista carti foarte bune ptr a invata sa programezi ptr Android: Beginning Android (Apress - editura care a scos si Beginning iPhone development), Pro Android (Apres), Android Application development, Unlocking Android (doar atatea am deocamdata).

[ Modificat: 12 August 2009 06:02 PM de Imac ]
 Semnătură 

iMac / MBP

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
Unknown Humanoid - 15 August 2009 05:48 PM

La început, iPhone-ul nu avea App Store-ul, developerii nu aveau un SDK, camera era low-res, nu avea video, nu avea capacitate de 32GB, nu avea capabilități 3G, nu avea MMS-uri, and so on. Prețul pentru versiunea de 16GB era, atenție, $599. Prețul pentru 3GS, care include atât toate cele menționate mai sus, cât și o viteză infinit mai mare, costă, în varianta de 32GB, $299. Twice the size. Half the price.

Acum depinde si la care evoluţie te referi, update-ul de soft sau upgradarea hardware-ului, deoarece implicaţiile sunt diferite. Ai făcut referire la amândouă în cadrul aceluiaşi context. E normal ca produsul să primească îmbunătăţiri, tehnologia evoluează - produs nou pentru care tu plăteşti, ei ţi-l vând, nu ţi-l dau la schimb. Deci, Apple nu se comportă diferit faţă de alţi comercianţi, produsele sunt diferite!

Legat de preţuri, iPhone-ul de 16 Gb nu a costat niciodată $599. Iniţial cel de 4Gb costa $499 şi cel de 8Gb $599. În septembrie 2007, se renunţa la cel de 4Gb şi se lansează cel de 16 Gb. Astfel cel de 8Gb costa $399 şi cel de 16 Gb costa $499. Vine 3G-ul şi preţul scade pentru cel de 8Gb la $199 iar cel de 16Gb $299. Iar în prezent 3G de 8Gb e $99, 3GS 16Gb $199 şi 3Gs 32 Gb $299.

Eu zic să nu aştepţi alte două generaţii ca să îţi iei un astfel de produs.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 26.12.05

http://www.apple.com/hotnews/apple-answers-fcc-questions/

Semnătură 

3 din 7
3