5 din 7
5
M-am lasat de iPhone
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
Rank
Newbie
Din: Arad
Macuser din: 02.05.08
AlexBuga - 01 Septembrie 2009 08:50 PM

Ti se pare mult 1900RON pentru un telefon OPEN care vine unlocked & shit ? Si care face unele lucruri mai misto decat iPhone ? De pilda… Multitasking ?

Atunci ia-ti iPhone 3GS. La liber, si DEBLOCAt. De banii aia iti iei aproape 2 HTC Hero smile)

da mi separe mult. pe iphoneul meu am dat 900 ron. fa tu calculul.

Semnătură 

How do you like them ‘s?

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 11.01.08
Hiero - 02 Septembrie 2009 06:35 AM
AlexBuga - 01 Septembrie 2009 08:50 PM

Ti se pare mult 1900RON pentru un telefon OPEN care vine unlocked & shit ? Si care face unele lucruri mai misto decat iPhone ? De pilda… Multitasking ?

Atunci ia-ti iPhone 3GS. La liber, si DEBLOCAt. De banii aia iti iei aproape 2 HTC Hero smile)

da mi separe mult. pe iphoneul meu am dat 900 ron. fa tu calculul.

“separe” ?????? ce cuvant este asta ?
Se pare ca nu intelegi - sau nu vrei !!!!!!!!
Cat ajungi sa platesti iphone-ul in timp ? Ai platit 900 Ron ptr ca este subventionat de operator - CU UN ABONAMENT IMPUS.
Te rog spune-ne cat ajungi sa platesti la finalul perioadei contractuale ?????? GREU ?

Semnătură 

iMac / MBP

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Haideți să păstrăm un ton calm și un limbaj respectuos. Și să rămînem la subiect.
PS Toată lumea mai sare cîte o tastă. Sau ține degetul prea mult pe una. (!!!!!!!!)

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
Rank
Newbie
Din: Arad
Macuser din: 02.05.08

se pare. typo. my bad.

Semnătură 

How do you like them ‘s?

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Eu trec pe Android fara probleme. Sper ca saptamana asta sa-l am deja.
Am sa pastrez si iPhone pt prietena, deci o sa am putin din ambele luni.

Sa va vad la anul ce o sa ziceti despre Android.

Am instalat in emulator v1.5 si e super customizabil.
Daca vreau sa dau disable la animatii pe iPhone pentru ca sunt enervante si ma incetinesc, pot ? ca nu pot… si multe altele ...

La cum vad treaba, ar fi bine ca apple sa scoata ceva nou cu iPhone 4.0, altfel si-o iau in bot :D

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 13.03.08

deci, cei care au trecut la HTC Hero, ziceti oameni buni o parere nitel mai detaliata…

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am trecut eu.
RULES !

La inceput mergea sacadat exact cum zicea lumea pe web, dar dupa update… zboara la fel ca iPhone. Oricum daca scoteai balariile alea de widgeturi (stocks… etc) mergea ok). Faza e ca interfata aia cool, e de fapt un program, ca la linux care ruleaza on top peste android.

Tastatura: am degetele groase si scriu destul de bine. Cu auto correct in engleza e aceeasi experienta ca pe iPhone. Inca n-are romana. De asemenea are mai multe layout-uri (QWERTY, Compact QWERTY - ca la nokia, si inca una ca la blackberry cu cate 2 litere/tasta)

ca feeling in mana telefonul il simt mai comod si mai putin alunecos ca iPhone. Plasticul pare mai calitativ decat la 3G/3GS datorita stratului de teflon.

Browser: La fel ca Safari, pe alocuri mai bun. Are Find in page (pentru mine e chiar un plus), text-wrap la zoom (e meserie feature-ul asta).

Music player: dupa ce mi-am luat un card de 8GB Class 6 merge brici. Inainte sacada cand se schimbau melodiile. Ca si functionalitate, playerul e mai misto ca la iPhone. Ai playlist management, ringtone trimmer, ... etc

Camera: RULES ! Ai control asupra ISO, Tap to focus, guidelines, compensare la expunere +/- 2 pasi, si pasi intermediari, Zoom (digital din pacate), etc… Uitati exemple direct de pe telefon uploadate http://www.flickr.com/photos/alexbuga/sets/72157622431484970/

In concluzie. Pana acum nu e nimic ce iPhone face si acest telefon nu.

Iar la aplicatii ce-i drept, Android Market e saracut, dar e abia la inceput.

Oricum din Apple App Store 50% sunt [cenzurat] gen iFart si alte porcarii… deci nu e o comparatie reala.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

os 4.0 odata cu noul iphone va suporta cu siguranta multitasking,daca apple nici in os 4.0 nu va oferi multitasking vor pierde din piata considerabil.
eu cred ca vor oferi multi-tasking pentru ca tablet-urile vor rula sistemul de operare al iphone-ului si nu snow leopard,iar multitasking este esential.
este doar parerea mea,ramane de vazut.
inca nu renunt la iphone smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pai nici eu n-am renuntat. I l-am dat logodnicei mele.

Pana atunci mai vedem, si ma bucur de multitasking pe HTC :D

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 11.01.08

Este foarte probabil ca Apple se gandeste la multitasking, dar deocamdata nu ofera multitasking.
Ceea ce nu imi place mie este politica lor restrictiva in ceea ce priveste ce programe pot aparea in AppStore, ce programe pot rula eu in telefonul pe care l-am platit la liber…...Nu a aprobat aplicatii in AppStore ptr ca “duplicates iPhone functionality” - face Apple exact ce a facut si Microsoft atunci cand nu avea concurent serios pe piata.
Ma astept sa-si schimbe radical pozitia asta, acum cand le sufla in ceafa Android si PalmPre. Poate nu sunt inca atat de bine bagati dar vor fi foarte curand.

Android permite orice aplicatii in Market (echivalentul AppStore) si credeti-ma ca nu sunt atatea programe de basit sau alte balarii ca in AppStore.
Folosesc HTC Hero de 2 luni si mai bine si nu am avut nici un blocaj al telefonului in timpul asta. Am descarcat zeci de programe si nu am avut nici o data probleme de functionare.

Interfata este foarte misto, Notificarile sunt bine gandite si nu te intrerup de la ceea ce faci, sau le poti ignora fara nici o tastare (raman doar in bara de sus). Poti seta notificarile care sa te anunte, cum sa te anunte, de cate ori si cum (vizual, acustic…..)

Am gasit in Market orice program am avut nevoie si foarte multe dintre ele sunt gratuite. Si cand vorbim de programe gratuite vorbim de programe cu functionalitati multiple, bine construite si stabile.

Update-urile la Android aduc functionalitati noi si nu corecteaza greseli ale versiunilor anterioare. Cred ca si asta spune mult.

Hero nu se incalzeste si nici nu se umple de amprente (vorbim de spate ptr ca stiu ca 3Gs-ul are ecranul ca si la Hero).

Bateria tine 24 de ore oricat ai incerca sa o termini, si cred ca tine 2 zile si ceva in caz de folosire moderata.

Semnătură 

iMac / MBP

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

eu nu am pus pana pe un android pana acum,am un curve 8900 al 2-lea telefon iar cand raman la iphone fara baterie daca am nevoie de browsing blackberry este 0…

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRankRank
Member
Din: Ostratu, IF
Macuser din: 15.03.07

Io am folosit ca PDA/Mobil tot se putea pana acuma : Palm Visor, Palm M500, Palm Treo, iPAQ HW6915, Pocket loox T830, Nokia E51, Nokia E61i, Nokia E71, HP 614c, iPhone 3G, ...si de 1 zi HTC Hero.
- sunt abonat Orange cu 3 numere de tip famile, dar cu abonament vechi; ce credeti: nu pot sa-mi achizitionez iPhone, la pret de fidelizare cu puncte, deoarece abonamentul meu este vechi si site-ul de comanda iPhone nu-mi calculeaza pretul cu punctele de pana acuma; din cauza ca cei care comanda online au prioritate + ca am abonament vechi, nu pot sa-mi rezerv un iphone intr-un Orange Shop
- la toate smartphonurile bateria nu tine mai mult de 1-2 zile ( in functie de folosire )
- multitaskinkg este o funtie care trebuie implementata in toate telefoanele de tip smartphone
- pe Symbian si Windows Mobile poti instala ce vrei tu, indiferent daca telefonul este brenduit sau nu
- am Hero de 1 zi; sunt incantat de el, are ecranul mai mic decat iPhone ( 3.2 fata de 3.5 ), dar nu este nicio problema.
- serverul Exchange este suportat de iPhone doar in varianta fara SSL, lucru inacceptabil de multi provideri.
Deci….singurul telefon de pe piata cu restrictii este cel de la Apple : niciun telefon de pe piata nu are nevoie de hacuire pentru a instala aplicatii, ci doar de aplicatii hacuite.
Apple a devenit o firma comerciala decand a trecut pe Intel, o firma care vrea doar sa scota bani.

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
arturescu - 02 Octombrie 2009 03:29 PM

Apple a devenit o firma comerciala decand a trecut pe Intel, o firma care vrea doar sa scota bani.

LOOOL, da’ până acuma ce crezi că a vrut să scoată? Alune? Și restul firmelor ce fac, opere de caritate?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRankRank
Member
Din: Ostratu, IF
Macuser din: 15.03.07

Am spus Intel!
IPhone in afara are multe limitari fata de telefoanele de pe piata.

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Și cu toate astea au în AppStore peste șaizeci și cinci de mii de aplicații. Dacă ne gîndim și la doo miliarde și ceva de descărcări și tragem linie, înseamnă că politica lor nu e tocmai proastă. Cu limitările pe care le are, iPhone bate la *ur multe telefoane dăștepte.
De la firme cu mulți ani de experiență în cîrcă.
A, încă ceva. Cei care și-au luat tot felul de touchscreen-uri la prețuri de nimic, tot lui Apple pot să-i mulțumească. Ei au trasat o linie foarte importantă cu prețurile lor de dumping. (și nu mă refer acu’ la oranj.ro) Sînt curios, dacă am putea să ne întoarcem în timp, dacă nu scotea Jobs iPhone, cum arătau și, mai ales, cît costau telefoanele de azi. Bleah!
PS Nu sînt un fanatic apple. Iar ceea ce am scris mai sus știe toată lumea. Doar că unii nu vor să recunoască. Fuck iPhone! Că n-are trensfer prin bluetooth.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

5 din 7
5