Mafia II și Mac
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.04.09

Jocul care mie mi-a plăcut enorm prin 2006, Mafia este lansat acum Mafia II numai pe PC, XBOX și PS3
Vreau și eu să mă joc pe imac-ul meu fără să instalez win prin Bootcamp sau Parallels numai pentru asta.
Păcat

Semnătură 

Mac Book Air 13”
iMac 27’ i5 2,8GHz
iPhone 6GSQ 128GB Alu

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
sorin_noupemac - 01 August 2009 01:37 PM

Jocul care mie mi-a plăcut enorm prin 2006, Mafia este lansat acum Mafia II numai pe PC, XBOX și PS3
Vreau și eu să mă joc pe imac-ul meu fără să instalez win prin Bootcamp sau Parallels numai pentru asta.
Păcat

Multe jocuri apar în versiune de mac la ceva timp după ce se lansează versiunea de Windows, altele apar simultan (relativ puține). Ai răbdare, dacă jocul a avut succes, apare și versiunea de mac relativ repede.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Speram sa apara cat mai repede..eu is nebun dupa jocu’ ala smile

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.04.09

Am renunțat fără probleme la Office și orice altceva ce voia numai uindouz.
Pentru jocul ăsta dacă nu apare repede variantă de mac repede il voi pune prin bootcamp fără să stau pe gânduri.
Nu mai am timp de jocuri de mult și nu vreau să supăr pe nimeni (am văzut că sunt mulți fani GTA pe forum) dar cred că Mafia este în primele 3 jocuri din toate timpurile

Semnătură 

Mac Book Air 13”
iMac 27’ i5 2,8GHz
iPhone 6GSQ 128GB Alu

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
sorin_noupemac - 02 August 2009 12:20 AM

Am renunțat fără probleme la Office și orice altceva ce voia numai uindouz.
Pentru jocul ăsta dacă nu apare repede variantă de mac repede il voi pune prin bootcamp fără să stau pe gânduri.
Nu mai am timp de jocuri de mult și nu vreau să supăr pe nimeni (am văzut că sunt mulți fani GTA pe forum) dar cred că Mafia este în primele 3 jocuri din toate timpurile

De vreme ce prima versiune are versiune de mac, eu zic că va avea și asta. Întreabă-i ce și cum plănuiesc viitorul.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 04.08.09

mafia intradevar a fost peste gta-ul din perioada aia.

Semnătură 

Nu semnez dom’le nimic

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: Targu Mures
Macuser din: 20.10.09
sorin_noupemac - 01 August 2009 01:37 PM

Păcat

dar a aparut MAfia 1 si ptr mac?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

cica… e defapt o capsula crossover, cu versiunea windows in ea. dar merge bine, deci putem spune ca este mafia pentru mac.

nostalgia ember, ce joc tare e… cat ma mai chinuiam cu el!

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese