am un heidelberg linoscan 1200 si nu reusesc de nici o culoare sa-l instalez in mac os X (10.4). am incercat sa instalez silverfast 6 dar nu reuseste sa vada scanerul care e pe usb….
pe site-ul silverfast nu apare asa ca e posibil sa ai degeaba silverfast…
si eu am aceeasi problema cu un scanner umax. nu ai drivere pe cd de la scanner? sau pe site pe undeva la ei?
am un heidelberg linoscan 1200 si nu reusesc de nici o culoare sa-l instalez in mac os X (10.4). am incercat sa instalez silverfast 6 dar nu reuseste sa vada scanerul care e pe usb….
Incearca USB-ul din tastatura, dupa care da-i un Restart. Si eu am avut o problema asemanatoare cu un Umax, in USB-ul din calculator nu l-a vazut dar in cel de la tastatura a mers perfect.
nu merge nici cu magis scan, zice ca nu e nici un scaner conectat pe usb, cand dau in system profiler pe usb vede un “device” si atat…
Ma, f… mama lui de scanner!
Esti legat de Linocolor cu lanturi? E musai? In Classic il vezi?
Eu m-am reprofilat pe Epson. Asta nou, 4990 este absolut senzational: 4800 dpi optic, 4 DMAX, viteza:usb si firewire.
Iar sub zece milioane ai altele: 3490 si 3590.
Dar ai intrat pe site-ul lui Heidelberg?
Ia incearca asta: http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/14917
cum spuneam mai sus, daca ai si sistemul 9 e acolo, tine-l ca poate iti va fi de folos, eu asta am ajuns sa fac cu astra 6700 pentru tiger neavand support decat 10.3 -mai jos si classic si cum am 10.4 scanez in classic nu-i bai…
pot sa bag 1000 de programe de scanare daca ditamai sistemul de operare os x tiger nu reuseste sa vada un rahat de scaner pe usb…imi pun OS 7 si am rezolvat problema….
Nu e vina sistemului de operare, e vina producatorului, ca nu ofera drivere pentru OS X. Am citit undeva ca acest model de scanner e singurul de la Heidelberg care nu are drivere OS X, si este si foarte lent.