Există o vulnerabilitate în SMS. Cineva îți poate trimite un cod prin SMS prin care, dacă îl citești, îți poate prelua controlul browserului. Sunt afectate și Android și Windows. Update-ul rezolvă asta și nu are nici un alt efect.
pana acum tot ce s-a spus mai sus e corect dar incomplet. mai trebuie adaugat ca se poate face update fara probleme de catre cei care vor sa foloseasca jailbreak. dupa update ul de soft se foloseste redsn0w 0.8 pentru jailbreak si cand cere sa i se indice imaginea .IPSW i veti indica tot imaginea de la 3.0 mai exact iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw, dupa ce termina jailbreak ul intrati in Cydia, instalati Ultrasn0w 0.9 si gata
Parerea mea e ca nu se merita sa treci de la 3.0 la 3.0.1, mai ales daca ai o groaza de aplicatii. Sunt sanse mici (<5%) sa fi infectat prin SMS, sa fim seriosi. Eu astept 3.1 unde s-ar spune ca are ceva improvements. Consider ca au scos 3.0.1 mai mult pentru a amana 3.1.
Parerea mea e ca nu se merita sa treci de la 3.0 la 3.0.1, mai ales daca ai o groaza de aplicatii. Sunt sanse mici (<5%) sa fi infectat prin SMS, sa fim seriosi. Eu astept 3.1 unde s-ar spune ca are ceva improvements. Consider ca au scos 3.0.1 mai mult pentru a amana 3.1.
da, merci. pai o sa-l evit atunci. in plus de asta, dupa ce l a dus la 3.0.1, un prieten nu mai are semnal, ultelrior telefonul ne mai fiind vazut de itunes la conectare .
[ Modificat: 09 August 2009 11:10 PM de corruptdream ]
da, merci. pai o sa-l evit atunci. in plus de asta, dupa ce l a dus la 3.0.1, un prieten nu mai are semnal, ultelrior telefonul ne mai fiind vazut de itunes la conectare .
Buna alegere. Oricum nu-s asa sigur daca e vorba de FW update in legatura cu problemele intalnite de prietenul tau. Poate a uitat ca l-a decodat si a ramas cu vechiul sim ).