1 din 4
1
Hărţi offline pentru Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 21.04.09

Hello,

Aţi încercat vreodată să căutaţi o stradă sau o locaţie din România, cu Google Maps? Dacă da, atunci ştiţi cât de neplăcut este să locuieşti în singura ţară din Europa fără hartă rutieră de la Google. Aveţi iPod touch şi doriţi să aveţi tot timpul la voi o hartă cu oraşul în care locuiţi? Acestea au fost motivele care m-au împins să public pe AppStore hărţile offline pentru Bucureşti, Timişoara şi Cluj-Napoca.

Ştu că mulţi aţi cumpărat deja OffMaps sau iMapsPro Bucharest. Problema cu aceste două aplicaţii este că lipseşte o bară de căutare care să funcţioneze şi offline. La OffMaps există, dar merge foarte prost şi numai online, la iMapsPro lipseşte cu desăvârşire. În aceste condiţii, vă invit să încercaţi Smart Maps, aplicaţia mea, care oferă căutare offline extrem de rapidă. Vă promit că nu veţi fi dezamăgiţi. smile

În plus, Smart Maps suportă GPS-tracking în timp real, scală metrică şi un nivel foarte bun de detaliu al străzilor. Puteţi să le încercaţi de aici:
Smart Maps - Bucharest
Smart Maps - Cluj-Napoca
Smart Maps - Timisoara

Ştiu că pare un stereotip, dar părerea voastră contează enorm pentru mine. Vă aştept comentariile şi recomandările pentru versiunile viitoare aici, pe forum, sau la adresa .. Promit să vă răspund la toate întrebările pe care le aveţi (legate de aplicaţie, desigur smile ).

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.06.09

Eu o sa le iau maine, sau azi daca gasesc mai repede un US gift card. Oricum e binevenit orice care chiar sa aiba toate updatate.
Voiam sa te intreb daca o sa le faci update periodic sau daca raman asa?

Semnătură 

<insert Apple products here>
“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Da, vor fi updateuri, nu am stabilit încă la ce interval. Asta depinde în primul rând de feedback-ul pe care îl primesc de la voi. În plus mai am idei pe care nu le-am implementat încă şi care vor fi incluse în aceste updateuri.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

super, tocmai ce mi-am luat un gift card, astept codul si le iau.
maine il frec nitel prin bucuresti.

Semnătură 

“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

ok deja il am, maine seara postez primele impresii.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

imi place, m-am jucat putin cu ea si e mult mai eficienta decat cea de la mapsoffline, incepi sa scrii numele strazii si iti apare o lista. in ultima vreme nicio apliatie nu a reusit sa-mi foloseasca pozitia curenta, la tine a mers.
nu am gps ca sa incerc mai multe, dar mi-ar placea sa pot pune in bookmars anumit locatii, niste stegulete rosii ori ceva…

felicitari.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

felicitari! sper sa mai adaugi strazi. in Bucuresti mai lipsesc unele

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 

@.ral:cr, mulţumesc. La bookmarks m-am gândit şi eu, nu promit că vor fi în primul update, sper însă să intre într-unul din update-urile viitoare.

@Victor, mersi mult. Legat de străzi, eu folosesc baza de date de la openstreetmap.org. Pe măsura ce acolo sunt adăugate străzi noi (şi de obicei sunt), update-urile viitoare vor reflecta acest lucru.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

eu nu am plecat inca de acasa, dar m-am jucat cu el la cafeaua de dimineata. foarte faina treaba cu strazile, ca apar optiunile pe masura ce tastezi din litere. am observat ca nu sunt toate strazile mici scrise, dar macar sunt desenate CLAR pe harta. adica la mine intre blocuri chiar sunt toate puse, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. o sa plec mai incolo cu masina sa testam si GPS-ul. oricum, nice job.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 23.07.08

salut, sunt la servici şi nu am itunes :(( e free aplicaţia ? merge pe versiunea 2.2 ? întreb că nu mai am rabdare până ajung acasă .... smile

Semnătură 

iPod nano 4th gen (16Gb 1.0.4)
iPhone4 (16gb 6.1.3) neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Din: 

Aplicaţia costă 0.79 euro, screenshot-urile şi descrierea le puteţi găsi şi aici, dacă nu aveţi iTunes instalat.

@lyncks, mulţumesc mult. smile

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Alexandru Halmagean - 03 August 2009 02:00 PM

Aplicaţia costă 0.79 euro, screenshot-urile şi descrierea le puteţi găsi şi aici, dacă nu aveţi iTunes instalat.

@lyncks, mulţumesc mult. smile

la work nu am itunes, si pana la 17 (când ajung acasă) nu mai am răbdare

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures
Macuser din: 18.10.05

Eu am cumparat hartile pentru Cluj-Napoca si Bucuresti (cu $0.99 fiecare). Imi place aplicatia, pare stabila, ar fi excelent daca ar si sa socoteasca si rute intre doua puncte… numai ca asta mai complica problema smile

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie
Din: 

@alxx, de ce nu? Mi-ai dat o idee excelentă! smile

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member

poţi să-mi spui dacă e compatibil cu v2.2 sau e doar pentru 3.x

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
Rank
Newbie
Din: 

Sigur, este compatibil cu 2.2, deci nu ai nevoie de upgrade.

1 din 4
1

‹‹ 3.0.1      Internet pe cartela reincarcabila? ››