Buna seara… am observat si eu o mica problemutza. Citesc in fiecare zi discutiile de pe forum desii nu am un mac, insa asta nu inseamna ca nu stiu ce e ala un mac sau nu am lucart vreodata pe un mac. Stiu cat de performante sunt macurile si ce le diferentiaza de pc- urile obisnuite. Din cand in cand am observat cate un tip care dorea sa instaleze o versiune piratata ca mac os x-ului si acesta este tratat cu repulsie si scarba. Pentru ca asa spun regulile forumului facute de catre macuseri. Oare acestia nu sunt si ei niste macuseri? Trebuie sa ai neaparat un mac ca sa indeplinesti aceste conditii ( de a fi macuser:))).Eu cred ca si el este tot un macuser dar nu poate beneficia de toate avantajele pe care le ofera un mac si mac os x -ul. Voi poate v-ati intrebat oare dc omul acela instaleaza hackintoshu cum ii spuneti voi? Poate omul acela si-ar dorii sa aiba un mac si poate nu isi permite sau poate doar viseaza la el (aici ma incadrez si eu). Oare cati dintre voi a-ti avut mac de la inceput si cati a-ti invatat sa folositi un pc? Oare cati dintre voi folosesc win ca al 2-lea so (din diferite motive) original, sau soft pt mac cumparat si nu piratat?
Eu vad aici o discriminare.
Oare nu ar trebui si ei introdusi in forumul acesta poate intr-o sectiune marunta care sa nu deranzeje iar daca are cineva incredibila placere de ai ajuta sa le dea si lor o mana de ajutor pt ca si ei folosesc mac os x dar intr-o versiune mai neortodoxa.
Softul de decodare al Iphonului este facut de Apple? Din cate stiu nu. Ei dc sunt bineveniti aici si ajutati?
Traiti sub imperiul TM?
Pacat dar am invatat multe de la voi si sper sa le pun si eu in aplicare cand mi se implinii visul. :(
[ Modificat: 03 August 2009 05:08 PM de Administrator ]
internetul e asa de mare si tu intrebi de ce nu incap in forumul asta toti?
nu se sta la coada, nu se dau portocale, oricine se poate inscrie pe macuser.ro. unde e discriminarea?
Buna seara… am observat si eu o mica problemutza. Citesc in fiecare zi discutiile de pe forum desii nu am un mac, insa asta nu inseamna ca nu stiu ce e ala un mac sau nu am lucart vreodata pe un mac. Stiu cat de performante sunt macurile si ce le diferentiaza de pc- urile obisnuite. Din cand in cand am observat cate un tip care dorea sa instaleze o versiune piratata ca mac os x-ului si acesta este tratat cu repulsie si scarba. Pentru ca asa spun regulile forumului facute de catre macuseri. Oare acestia nu sunt si ei niste macuseri? Trebuie sa ai neaparat un mac ca sa indeplinesti aceste conditii ( de a fi macuser:))).Eu cred ca si el este tot un macuser dar nu poate beneficia de toate avantajele pe care le ofera un mac si mac os x -ul. Voi poate v-ati intrebat oare dc omul acela instaleaza hackintoshu cum ii spuneti voi? Poate omul acela si-ar dorii sa aiba un mac si poate nu isi permite sau poate doar viseaza la el (aici ma incadrez si eu). Oare cati dintre voi a-ti avut mac de la inceput si cati a-ti invatat sa folositi un pc? Oare cati dintre voi folosesc win ca al 2-lea so (din diferite motive) original, sau soft pt mac cumparat si nu piratat?
Eu vad aici o discriminare.
Oare nu ar trebui si ei introdusi in forumul acesta poate intr-o sectiune marunta care sa nu deranzeje iar daca are cineva incredibila placere de ai ajuta sa le dea si lor o mana de ajutor pt ca si ei folosesc mac os x dar intr-o versiune mai neortodoxa.
Softul de decodare al Iphonului este facut de Apple? Din cate stiu nu. Ei dc sunt bineveniti aici si ajutati?
Traiti sub imperiul TM?
Pacat dar am invatat multe de la voi si sper sa le pun si eu in aplicare cand mi se implinii visul. :(
Ai pierdut esentialul: este ilegal sa folosesti, sa discuti despre Hackintosh.
huk u spui ca nu exista discriminare…..k te cred…atunci dc nu sunt tratati asa pt ca asa spun regulile?.........nu cred ca ar murii cineva daca ar ajuta
huk u spui ca nu exista discriminare…..k te cred…atunci dc nu sunt tratati asa pt ca asa spun regulile?.........nu cred ca ar murii cineva daca ar ajuta
Incearca sa scrii cat de cat romaneste. Eu unul n-am inteles ce vrei sa scrii…
Exista niste reguli, daca vrei sa le respecti esti binevenit pe macuser.ro, daca nu, internetul este mare. Mai simplu de atat nu stiu cum sa scriu.
multumesc huk…......de ce nu te-ai facut prof de romana daca esti asa de bun? eu nu am postat aici pentru ca sa fiu corectat gramatical ci ca sa se faca intun fel egaliate pt ca cei ce au iphone decodate sunt bineprimiti pe cand nesimtitii care pun hackintosh sa fie expulzati…..... apropo nu folosesc decat win
Ma amestec si eu in aceste discutii si vreau sa-l contrazic putin pe tudor32, discutiile despre Hackintosh nu au dece sa fie ilegale atata timp cat exista computere clone Apple care sunt vandute de firme legale si care nu au putut inca sa fie oprite pe cale legala deoarece nu s-a demonstrat ca incalca legea. Mi se pare normal insa ca pe acest forum sa nu se discute despre aplicatii piratate.
hamilton nu am spus ca sunt asa de deranjat incat vreau sa plec ......... insa parerea mea ca si fan al domeniului IT si gamer desavarsit este cea am postat mai sus
Te inteleg,dar pe forumul asta este un anumit regulament…
Chiar NU am vrut sa o fac sa sune urat..dar cred ca m-ai inteles ce vreau sa zic
Cat timp ai un produs Apple esti mai mult decat binevenit.
sergix, problema ta e alta…
tu nu ai citit regulamentul acestui forum
e simplu și ușor de înțeles
după ce-l citești, poți fi sau nu de acord
e numai alegerea ta
ufff… acelasi argument adevarat (probabil) dar complet pe langa subiectul discutiei.
Oricat de dur ar suna, aici e un forum privat si regulile au fost facute de 4 oameni, administratori. E o comunitate si e libera, dar regulile forumului nu se schimba cu sufragiul popular. Putem discuta in zeci de topicuri daca administratorii au sau nu o opinie justa despre legalitatea sau moralitatea uneia sau alteia. Dar un lucru ramane, ceea ce administratorii cred ca e bine intra in regulament.
De altfel eu unul am zis-o de o mie de ori, e legal, nu e legal, nu prea ma intereseaza ca administrator. Optiunea mea personala e sa nu se discute despre Hackintosh pe macuser.ro.
E interesant ca saptamanal tot mai apare un site in RO despre lumea Mac, dar forumul despre Hackintosh tot n-a aparut. Il astept cu nerabdare, sa nu se mai simta exclusi macuserii fara Mac, cum zice sergix.