Dar poți să mergi pe forumul softpedia unde se discută aproape numai despre hackintosh. Când îți iei mac, te așteptăm aici cu mare plăcere.
Te rog încearcă să te duci pe forumul de BMW sau Mercedes din românia (dacă o există) și să întrebi de ce sunt răutăcioși și nu vor să discute și despre Dacii 1300 că tot mașini sunt.
eu unu sunt foarte de acor cu voi si va respect pt ca despre mac stiti mai multe ca mn:P….. afost o simnpla parere. Noi romanii avem o vorba ,,cat dai atata face” si asta se vede in mac os x si in mac-uri iar daca maine apple va scoate o versiune de mac os x pt pc chiar si light eu unu as da banii si as cumparao si as arunca cat colo dvd-ul de vista…. insa parerea mea e ca nu e frum sa trateti o asemenea pers cu scarba… vrei sa rasp bn nu te intereseaza nu rasp si asa se si respecta in mare parte regulamentul si nu mai e nevoie sa fie modificat
psergiu eu am zis de cei care vor sa foloseasca o versiune piratata de mac (macuser-forumul utilizatorilor de mac din ro)...............nu e tot una cu ceea ce asi spus tu mai sus legat de dacie si mercedes…...eu unu cred ca cn are habar de programare stie ca un hackintosh are este un mac modificat pt cei ce prefera sa pirateze sau pt cei ce vor sa instaleze pe al lor megapc o versiune de mac care sa le ruleze si lor
Nu ai deranjat pe nimeni..sau cel putin pe mine
Noi doar ti-am explicat/indrumat ce sa faci si pe ce forum sa mergi.
Te asteptam sa tastezi pe forum cu Mac-ul in poale.
inca o data hamilton ..nu folosesc hackintosh pt ca nu ma avantajeaza cu nimic… si ca sa vedeti ca nu sunt asa de prost si pentru ca stiu ce e ala un mac vreau sa precizez ca am lucrat pt o companie mare din ro care furnizeaza produse apple
Sergix, tu stiai ca daca spargi o banca te baga la inchisoare?
Ai auzit ca unele cluburi nu te lasa sa intri pe baza a cum esti imbracat? Daca esti in adidasi valea, stiai?
Daca nu stai la verde la semafor, stiai ca ti-o iei in orice fel vrei: de la politie, de la alt sofer (accident), stiai?
De ce toate astea?Ideea este ca sunt REGULI (legi pentru spart bancile respectiv) care sunt scrise clar: faci aia si aia.
Nu este greu sa urmezi reguli nu?
tudor32 cate lucruri legale ai facut in viatza asta? tot ce folosesti u este legal? curios
Uite de asta nu o să se schimbe nimic în România asta.
@sergix: dacă tu eşti invitat la cineva acasă şi ţi se spune să nu intri încălţat pentru că oamenii tocmai şi-au pus covor nou şi şi-au lustruit parchetul, tu doar de-al naibii intri cu bocancii plini de noroi? că doar câte lucruri legale/morale au făcut respectivii în viaţă? Aşa şi aici. Stăpânii acestei case(cei 4 admini) au făcut un set de reguli pe care trebuie să le respecte fiecare dintre noi. Cum zicea şi huk, nu este limitat accesul pe acest forum. Orice vrea poate să se înscrie şi poate posta orice aici respectând însă acel set de reguli. Dacă nu-ţi place, poti pleca. Nimeni nu se supără. Cât despre scrierea corectă în limba română, este o chestie de demnitate naţională, de a fi mândru că eşti român.
Buna seara… am observat si eu o mica problemutza. Citesc in fiecare zi discutiile de pe forum desii nu am un mac, insa asta nu inseamna ca nu stiu ce e ala un mac sau nu am lucart vreodata pe un mac. Stiu cat de performante sunt macurile si ce le diferentiaza de pc- urile obisnuite. Din cand in cand am observat cate un tip care dorea sa instaleze o versiune piratata ca mac os x-ului si acesta este tratat cu repulsie si scarba. Pentru ca asa spun regulile forumului facute de catre macuseri. Oare acestia nu sunt si ei niste macuseri? Trebuie sa ai neaparat un mac ca sa indeplinesti aceste conditii ( de a fi macuser:))).Eu cred ca si el este tot un macuser dar nu poate beneficia de toate avantajele pe care le ofera un mac si mac os x -ul. Voi poate v-ati intrebat oare dc omul acela instaleaza hackintoshu cum ii spuneti voi? Poate omul acela si-ar dorii sa aiba un mac si poate nu isi permite sau poate doar viseaza la el (aici ma incadrez si eu). Oare cati dintre voi a-ti avut mac de la inceput si cati a-ti invatat sa folositi un pc? Oare cati dintre voi folosesc win ca al 2-lea so (din diferite motive) original, sau soft pt mac cumparat si nu piratat?
Eu vad aici o discriminare.
Oare nu ar trebui si ei introdusi in forumul acesta poate intr-o sectiune marunta care sa nu deranzeje iar daca are cineva incredibila placere de ai ajuta sa le dea si lor o mana de ajutor pt ca si ei folosesc mac os x dar intr-o versiune mai neortodoxa.
Softul de decodare al Iphonului este facut de Apple? Din cate stiu nu. Ei dc sunt bineveniti aici si ajutati?
Traiti sub imperiul TM?
Pacat dar am invatat multe de la voi si sper sa le pun si eu in aplicare cand mi se implinii visul. :(
Numai „o mica problemutza” ai observat? E bine…
Știi ce e un mac? Bravo.
Discuțiile despre hackintosh nu sînt tratate „cu repulsie si scarba”, pur și simplu nu se discută. Nu din repulsie și din scîrbă, pt așa ceva există alte locuri de discuție. E simplu.
Există multe mac-uri bune și relativ ieftine la mîna a doua.
Eu propun ca, o data pe luna, sa se aleaga aleator un user care sa deschida acest subiect. Oricum se apuca fiecare de asta, macar facem niste biletele de ordine
Ce credeam ca poate fi o parere gresita este acum certitudine. Cei care doresc sectiunea de hackintosh sunt cei care nu au minimul bun simt necesar sa descopere cele doua mari site-uri de profil (nu, nu vorbim de softpedia), unde au la dispozitie orice informatie doresc in legatura cu subiectul. Plecand de la aceasta idee, vor fi cei care vor deschide tone de topic-uri, pentru fiecare combinatie posibila de componente hardware cu urmatorul continut: “Am X,Y,Z. Ce sa fac?”.
Si mai placut or sa fie topicuri pline de “k”, “bn”, “desii” etc.