3 din 4
3
MacUser = rautacios
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 24.01.09

ma intreb daca Sergix isi da seama ca noi nu stim sa utilizam si/sau sa instalam hackintoshuri deoarece nu avem nevoie ? Deci oricum nu stim cum sa te ajutam…la noi e straight forward, nu tr sa schimbam kernelul si sa folosim alt program cand vrem sa facem system update nu tr sa-l patchuim ca bootloader-ul sa ne vada OS-ul wink
si oricum daca s-ar face o sectiune pt hackintosheri ar veni toti cocalarii acii…

Semnătură 

fac ce fac dar stiu ce fac…

PowerBook G4 17” High-Res 1.67Ghz

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08
sergix - 03 August 2009 03:41 AM

[...] Voi poate v-ati intrebat oare dc omul acela instaleaza hackintoshu cum ii spuneti voi? Poate omul acela si-ar dorii sa aiba un mac si poate nu isi permite sau poate doar viseaza la el (aici ma incadrez si eu). Oare cati dintre voi a-ti avut mac de la inceput si cati a-ti invatat sa folositi un pc? [...]

Hai frăţicule că găseşti şi mai ieftine, dacă am reuşit să-mi iau şi io dintr-un salariu amarât de profesor.
P.S. Vezi că atunci cînd spui la trecut e “aţi avut mac”, “aţi învăţat să folosiţi”, fără liniuţă, ca în prima propoziţie, unde e corect scris “v-aţi întrebat”. Ca şi huk, nu-s prof de română, dar sigur e aşa cum spun.

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti Timpuri Moi
Macuser din: 05.03.09

szhoul si alex toderascu daca vrei sa stii stii mai multe despre reguli mail me ...........fac masteru in drept
janel daca se numeste acest forum macuser dc discutati despre iphonuri(macuser=utilizator mac nu)?dc nu a-ti denumit forumul appleusers?
Frate si inca cv eu cred ca voi sunteti si putini batuti in cap.De cate ori vreti sa precizez ca nu am hackintosh si nici nu vreau sa pun pe dell studio al meu.mai cititi si celelalte topicuri

Semnătură 

Ipod Nano g3 black 8gb
Dell Studio 1535 black
HTC DESIRE

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRank
Jr. Member

artistule bravo tie tata lasa ca e bn ca scriu eu gresit ...........asta e problema mea dc am scris gresit ...........problema nu ca nu i-mi pot cumpara un mac ...............ai dreptate sunt destule iftine ...............pe mn ma intereseaza un mac pt gamerul din mn daca tot e sa fac o achizitie. (apropo sigur nu faci meditatii ca sa fiu al ....... daca nu iti luai mai multe nu un mac)

Semnătură 

Ipod Nano g3 black 8gb
Dell Studio 1535 black
HTC DESIRE

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 24.01.09

ia-ti consola daca vrei gaming…iti recomand xbox 360

Semnătură 

fac ce fac dar stiu ce fac…

PowerBook G4 17” High-Res 1.67Ghz

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pe mine deja incep sa ma enerveze cei care sar de cur in sus cand li se corecteaza greselile de limba. Nene, daca as spune ca rezolvarea la o problema cu iahu e sa formatezi discul, nu ar fi normal sa sara altii sa ma corecteze? In plus, zice la regulament ca

- să scrieți cât mai corect gramatical și ortografic și să nu folosiți TZ, SH etc sau prescurtări tip sms. Să nu abuzați de formatarea textului. e.g. bold, marimi exagerate, culori, etc. 

Pana la urma, si asta e o atitudine care arata respectul minim pentru niste reguli. La “masteru” ala ce v-o invata?

Si iata, inca un topic despre hackintoașe care se apropie de a fi inchis. Pe cand urmatorul?

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
sergix - 03 August 2009 04:08 PM

artistule bravo tie tata lasa ca e bn ca scriu eu gresit ...........asta e problema mea dc am scris gresit ...........problema nu ca nu i-mi pot cumpara un mac ...............ai dreptate sunt destule iftine ...............pe mn ma intereseaza un mac pt gamerul din mn daca tot e sa fac o achizitie. (apropo sigur nu faci meditatii ca sa fiu al ....... daca nu iti luai mai multe nu un mac)

Nu-s gamer, dar am înţeles că Windows-ul e mai potrivit pentru jocuri decât macul.
P.S. Îmi pare rău că te-ai supărat. Eu ţi-am spus cum se scrie corect aşa de dragul adevărului, dar tu în loc să iei parte bună te-ai simţit insultat.
Sper că e o glumă că faci masterul în drept.

Semnătură 

Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRank
Jr. Member

si face ce face si unu mac? ceea ce voi vad ca nu intelegeti .....nu ma intereseaza hackintosu….. am deschis acest topic pantru ca it-ist este o cheste cam rautacioasa parerea mea

Semnătură 

Ipod Nano g3 black 8gb
Dell Studio 1535 black
HTC DESIRE

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRank
Jr. Member
Din: world wide web
Macuser din: 24.05.09
ThaNila01 - 03 August 2009 03:45 PM

si oricum daca s-ar face o sectiune pt hackintosheri ar veni toti cocalarii acii…

Şi iar se ajunge la jigniri…
Nu e mai bine să închidă discuţia asta?

Semnătură 

Intel Core i9 & OSX 10.8

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRank
Jr. Member

artistule nu e o gluma….....daca are placerea rog administratorul sa inchida topicul pt ca eu lam incheiat de aseara si vad ca se continua

Semnătură 

Ipod Nano g3 black 8gb
Dell Studio 1535 black
HTC DESIRE

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06
Artistul - 03 August 2009 04:25 PM

Sper că e o glumă că faci masterul în drept.

Şi eu sper că omul a glumit cu chestia asta. Din câte ştiam eu, la drept era musai să ştii să vorbeşti corect limba română. Însă se pare că noile metode de intrare la facultate pe bază de dosare sunt ucigătoare pentru limba noastră.

@sergix:crede-mă că ştiu mult mai multe despre reguli/contracte decât aş putea afla de la un agramat masterand la drept.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ai învăţat limba română fără profesor sau ce D-zeu? Cum naiba faci masterul în drept fără să ştii să scrii? Hai că m-am enervat acum.

Semnătură 

Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRank
Jr. Member

multumesc alex esti un dulce daca te voi intalni vreodata o sa stiu cum sa tratez cu tn

Semnătură 

Ipod Nano g3 black 8gb
Dell Studio 1535 black
HTC DESIRE

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRank
Jr. Member

e treaba mea cum scriu pe calculatorul meu ......nu sunt un agramat…...........hai ca deraiem de la subiect

Semnătură 

Ipod Nano g3 black 8gb
Dell Studio 1535 black
HTC DESIRE

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06
sergix - 03 August 2009 04:08 PM

daca are placerea rog administratorul sa inchida topicul pt ca eu lam incheiat de aseara si vad ca se continua

agramat

Semnătură 

3 din 4
3