care e cea mai buna varianta de internet pe cartela reincarcabiba la iPhone 3GS?
vin in vacanta in RO pentru o luna si nu stiu cum stau lucrurile cu internetul si de la ce companie….multumesc anticipat.
Daca iesi la orice macdonalds/parc in general ai net. Chiar si acasa poti da de un wireless ratacit, destul de multi au wireless si hot spots sunt la tot pasul.
multumesc pentru raspunsuri…deci sa inteleg ca fara abonament nu exista nici o varianta de internet….ma gandeam la o extraoptiune pe cartela reincarcabila fara sa fiu nevoit sa-mi fac abonament cu contract….stau in RO doar o luna…iar cu hotspots sau wifi-uri ratacite stiti cum e….le gasesti cand nu ai nevoie de ele….am nevoie de internet permanenent sa pot fi apelat din USA pe numar de Skype….
multumesc pentru raspunsuri…deci sa inteleg ca fara abonament nu exista nici o varianta de internet….ma gandeam la o extraoptiune pe cartela reincarcabila fara sa fiu nevoit sa-mi fac abonament cu contract….stau in RO doar o luna…iar cu hotspots sau wifi-uri ratacite stiti cum e….le gasesti cand nu ai nevoie de ele….am nevoie de internet permanenent sa pot fi apelat din USA pe numar de Skype….
Pentru Orange Prepay(cartela) ai cum a zis MafiaSIC:
Am bagat o cartela de la Orange in iphone si a mers netul fara nici o configuratie! Asa ca daca ai nevoie urgent si fara batai de cap ia-ti o cartela Orange. (Ti-o spune un fan vodafone ) )
De pe iphone puteti sa va conectati la internet prin abonament la Vodafon Live! ?
Eu am incercat acum vreo 4-5 luni si nu am reusit nici in ruptul capului. Problema e ca trebuie specificat proxy si iphone-ul ne permite nicaieri setarea lui pt conexiuni 3G.
Inafara de Vodafone Live! restul abonamentelor la internet de la vodafone sunt f scumpe.
Vezi sa nu faca figuri cum am patit eu cu cartela mea orange… Activasem optiunea pentru internet dar pana nu i-am sunat pe cei de la orange si dupa un restart de telefon nu a vrut. Acum merge netul fara nici o problema, nu am avut de configurat nimic la telefon. In concluzie daca nu ai facut-o deja, da un restart telefonului dupa ce activezi extraoptiunea de date iar daca tot nu merge, suna-i pe cei de reteaua carora tine cartela.