PODCAST DESCARCAT DIRECT DE PE SITE, NERECUNOSCUT DE iTunes
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Tirgu-Mures
Macuser din: 31.10.07

Salutare tuturor!

Am urmatoarea schija> am descarcat un podcast altfel decat prin iTunes, adica direct de pe site, cu ajutorul Activity Monitor.

L-am redenumit dupa algoritmul folosit in cazul fratilor lui, descarcati prin iTunes. De asemenea, i-am editat tagu-urile dupa acelasi algoritm. I-am dat play in iTunes > care recunoaste capitolele specifice podcasturilor, dar nu mi l-a incadrat in categoria podcasturi, in locul in care lipsea si unde se cuvenea, ci l-a pus la gramada cu celelalte fisiere, in Music.

Exista vreo metoda de a determina iTunes sa il puna la Podcasts?

Multumesc!

Semnătură 

MacBook 13’’ Intel Core 2 Duo 2.16 GHz, 4 GB RAM, SSD Samsung 830 128 GB + HDD WD ScorpioBlue 500 GB;
iPod Shuffle (2nd), 1 GB;
iPhone 4, 16 GB, neverlocked, iOS 5.1
iPad 4 WI-FI, 64 GB, iOS 5.1

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ai comparat, in file info, ce diferente ai intre aceasta file si una care e ok?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Tirgu-Mures
Macuser din: 31.10.07
dacuBurebista - 03 August 2009 07:58 PM

ai comparat, in file info, ce diferente ai intre aceasta file si una care e ok?

Da. Am facut comparatia si singura diferenta este cea privitoare la sursa fisierului, unde esti indicata adresa web a sitului de unde am descarcat podcastul. In rest, nimic vizibil.

Daca copiez un podcast descarcat pe alt calculator, tot prin iTunes, si dau play, este recunoscut automat ca fiind din categoria Podcasts si este inculs acolo, daca cumva lipseste…

In cazul asta nu.

Probabil ca este o chestiune prea complicata sau care implica aspecte prea sensibile, tehnic. Nu e foarte deranjant, numai ca nu le mai gasesti pe toate intr-un singur loc, anume la Podcasts.

Are cineva idee, totusi, cum s-ar putea rezolva?

Semnătură 

MacBook 13’’ Intel Core 2 Duo 2.16 GHz, 4 GB RAM, SSD Samsung 830 128 GB + HDD WD ScorpioBlue 500 GB;
iPod Shuffle (2nd), 1 GB;
iPhone 4, 16 GB, neverlocked, iOS 5.1
iPad 4 WI-FI, 64 GB, iOS 5.1

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 11.01.08

Daca il tragi peste alte podcast-uri trebuie sa mearga(drag & drop).
Eu am facut asa dar numai cu podcast-uri care erau descarcate de iTunes pe alt calculator.

Semnătură 

iMac / MBP