google se desparte de apple
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

Directorul general al Google, Eric Schmidt, a demisionat din consiliul de administraţie al Apple, ca urmare a concurenţei tot mai intense între cele două companii din sectorul tehnologiei, care poate conduce la conflicte de interese.
(...)
Anunţul a condus la creşterea cotaţiilor acţiunilor Apple şi Google, în timpul tranzacţiilor electronice.
(toata stirea)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Mi se pare normal, e ok o colaborare mai mult sau mai putin stransa intre cele doua companii, dar un CEO al unei firme, in consiliul de administratie al altei firme… e cam mult. Stiu ca se prctica, dar din scenarii de genul nu rezulta decat doua optiuni - ori spionaj industrial, ori scadearea competitivitatii.
Chiar sunt curios cum o sa arate Google Chrome si sper sa se apropie de mac os, fortind mana apple sa scoata ceva si mai bun! Asta nu poate insemna decat software mai bun pentru noi wink

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator

concurenta e buna
si pentru afaceri, si pentru end useri
wink

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

și iată că google are probleme în italia:
“Autoritatea antitrust italiană extinde investigaţia împotriva Google Italia privind abuzul de poziţie dominantă pe piaţa căutărilor online, pentru a include şi grupul american Google.
[...] Ancheta a fost deschisă după o sesizare a Federaţiei Italiene a Editorilor de Ziare privind excluderea din rezultatele generate de motorul de căutări online Google a publicaţiilor care refuzau publicarea de ştiri prin intermediul serviciului Google News. [...] Purtătorul de cuvânt al Google Italia nu a fost disponibil pentru comentarii.”
deci totul se reduce la vizibilitate… smile
exiști pe google - ești bun
nu te găsește lumea la căutări - ești ‘mort’
wink

‹‹ cititi      Forum Mac-User in Franta? ››