Sunete pt tranzitzii in FCP?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Pitesti
Macuser din: 14.12.05

Am nevoie de sunete care sa fie cat de cat in concodantza cu tranzitiile din FCP. Nu pot sa va explic in cuvinte cam ce ash avea nevoie.
Poate vreunul dintre voi a descoperit pe net efecte sonore FREE…ca pe bani am gasit shi eu.
A…shi inca o chestie: nu trebuie sa fie sunete pe care sa le atribui neaparat unei actiuni…shtiu eu..sunete de animale ...foc…spart de geamuri shi asha mai departe… Mai clar sunetul de care am nevoie cel mai mult trebuie sa mearga pe un “flash”...dar sa nu fie sunetul de la un aparat foto.

Cam atat. Nu am sperantze prea mari la un ajutor concret, dar merita sa intrebi. Oricum multzam ca v-atzi obsit sa cititzi postul asta incarligat.

Semnătură 

“Baietzii buni n’are noroc, da’ nici femeile nu ie oameni..”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

in lipsa unei explicatii incearca acest link: http://flashkit.com/soundfx/ poate gasesti ceva. majoritatea sunt free.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

10x pe asta nu-l gasisem.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
G5osxUser - 23 Iunie 2006 05:16 PM

Am nevoie de sunete care sa fie cat de cat in concodantza cu tranzitiile din FCP. Nu pot sa va explic in cuvinte cam ce ash avea nevoie.
Poate vreunul dintre voi a descoperit pe net efecte sonore FREE…ca pe bani am gasit shi eu.
A…shi inca o chestie: nu trebuie sa fie sunete pe care sa le atribui neaparat unei actiuni…shtiu eu..sunete de animale ...foc…spart de geamuri shi asha mai departe… Mai clar sunetul de care am nevoie cel mai mult trebuie sa mearga pe un “flash”...dar sa nu fie sunetul de la un aparat foto.

Cam atat. Nu am sperantze prea mari la un ajutor concret, dar merita sa intrebi. Oricum multzam ca v-atzi obsit sa cititzi postul asta incarligat.

http://www.apple.com/downloads/macosx/audio/

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Merci…dar cam complicat pt mine. Am o varianta de Peak, dar nu shtiu ce sa ii fac. Shi sincer nici nu am chef sa ma apuc de el. Speram in ceva gata facut. smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

Peak nu te ajuta la ce ai tu nevoie.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
OMU - 27 Iunie 2006 01:57 PM

Peak nu te ajuta la ce ai tu nevoie.

Mda…M-am prins shi eu de asta.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

Decit daca vrei sa intri in iele si sa le modifici prin efecte, sa le alungesti/scurtezi, transpui etc.