Car kit-ul celor de la TomTom va avea inclus un modul separat de GPS, in principiu pentru semnal, dar banuiesc ca ar putea fii folosit si pt modele fara GPS.
P.s. Cine vrea varianta full, se gaseste prin magazine deja
[ Modificat: 19 August 2009 05:39 PM de Alex Andreescu ]
Ba se pot pune dar cu grave consecințe pentru autor. Mai multe detalii găsești colea, aproape.
Corect! Cam la asta se referă şi democraţia de altfel. Spre deosebire de comunism, în democraţie îţi este permis să te exprimi şi să acţionezi cum vrei dar vei plăti pentru acţiunile tale; în comunism - îţi era interzis totul din start.
Foarte ciudat e, ca in cateva ocazii am vazut 4-5 masini care se plimbau prin bucuresti cu antenutze pe capota si luminite colorate! mai-mai de ziceai ca e o invazie extraterestra…
Drumurile sunt facute, poze satelitare sa nu mai spunem… dar hartile se fac de romani pana la urma. Adica ei folosesc un programior in care pun pozele facute din satelit sunt suprapuse cu masuratorile din teren. Si am o vaga impresie ca romanasii nostrii n-au mare tragere de inima sa faca vre-o harta interesanta. Ca pana la urma, ce-i trebuie lui jipiies sa mearga pan’ la paine !
astazi am testat si eu pe teren. pe langa faptul ca m-a dat de cateva ori pe camp, pur si simplu uita sa iti mai dea indicatiile vocale iar viteza pe care ti-o afiseaza nu are tangente cu viteza reala( ca e cu mult mai mare, ba e cu mult mai mica)