3 din 7
3
Frustrări de Mac user :((
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
calimac - 25 Iunie 2006 04:32 AM

cu {mar+delete} nu mai ai treaba cu cosul numa la golore

Asa stiu eu una mai buna: mar-delete pentru sters si apoi shift-mar-delete pentru golit cosul. Dar parca as vrea dintr-un singur pas, ca pe bune stiu cand vreau sa arunc ceva definitiv…! (Asta-i atitudine paternalista gen Windows: are you sure you want to close the computer? Damn sure, you bastard!)

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

macar nu pune intrebarea wink

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 03.01.06

offf,offf….si uite asa yahoo messenger a ajuns la versiunea 8.0 (beta) ptr windows si ptr mac tot 2.5.3…....
noutati:  suporta plugin-uri,optiune send plugin to a contact. pe astea le-am observat deoacamdata
aaaa…. si vine cu plugin de iTunes

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRank
Jr. Member

un alt plugin te ajuta sa trimiti fisiere si chiar directoare de pana la 1 GB si au inceput constructia unei galerii de plugin-uri…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Iata ce scrie in Wikipedia:

Yahoo! has announced a partnership with Microsoft to join their instant messaging networks. This would make Yahoo! Messenger compatible with Microsoft’s .NET Messenger Service. It would also make Microsoft’s Windows Live Messenger compatible with Yahoo!‘s Network. This change is expected to take effect in the first half of 2006. Yahoo! Messenger replaced access to Yahoo! Java-based chat rooms in May 2006.

Daca e adevarat, atunci sunt putine sperante sa vedem un Yahoo Messenger performant pe Mac.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRank
Jr. Member

deja vad plugin-uri ptr mac…care-i faza?  merg cu versiunea de mac?????  nu vad nici o beta ptr mac…..
http://us.gallery.yahoo.com/apps/121

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRank
Jr. Member

se pare ca exista cineva interesat de mac pe acolo
http://us.gallery.yahoo.com/dev/8f145e2f32ef89d6b637c811c42a636d

“About me:
My Goal: Building more Mac OS X apps to integrate into Yahoo!”

Bravo lui!!!! Si la mai multi!!!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Te bucuri degeaba. Ala nu e plugin pentru Yahoo Messenger, ci pentru iPhoto, ca sa exporte poze in contul de Yahoo! Photos.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRank
Jr. Member

mda,eram prea entuziasmat si nu am avut rabdare sa citesc pana la capat…....am vazut marul acolo si am intrat in transa

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Si mai e una din Finder. Parasesti o aplicatie, intri automat in alta care era in desfasurare, si tot numele celei dintii o vezi!

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
iaru - 25 Iunie 2006 07:58 PM

Si mai e una din Finder. Parasesti o aplicatie, intri automat in alta care era in desfasurare, si tot numele celei dintii o vezi!

Nu am remarcat niciodata chestia asta. Se poate sa fie de la faptul ca atunci cand vrei sa inchizi o aplicatie, in loc sa dai Command-Q, dai Command-W si ii inchizi doar fereastra activa. E drept ca majoritatea aplicatiilor uni-fereastra se inchid si cu Command-W.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

mie mi sa intamplat asta de mai multe ori, insa nu am dat mare importanta…

2 lucruri am gasit ca merg prost in reteaua cu windows-uri si anume:

1-cand printez, de pe pc o ia mai rpd iar de pe mac macina mai mult… pc-corel si mac AI (din app astea 2 dau printuri)
2-uneori cand dau sa copiez din retea doar de la anumite calculatoare, sta mai mult si apoi se blocheaza, nu mai copiaza nimic desi arata ca copiaza.. si de aici pot inchide eu orice program ca la un moment dat finder imi arata icoana frumos colorata ca gandeste si tot gandeste…singura varianta sa imi pot continua treaba si sa pot folosi finder este restart fortat, nimic altceva!

cam atat…

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Eu nu dau restart, ci force quit Finder. Uneori merge

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
iaru - 25 Iunie 2006 07:58 PM

Asta spuneam si eu pe pagina anterioara: dar mie mi se intampla numai la PB (procesorul prea slab?) mai degraba cand e reteaua ocupata cu upload.

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Probabil e din cauza ca sistemul e solicitat la maximum din diverse motive (aplicatii care fura 100% procesor). Repet, eu n-am vazut niciodata chestia asta pe PowerMac dual. Aa, un mic delay de 1-2 secunde, poate, dar la fel mi se intampla si in Windows, cand inchideam un program si pe taskbar tab-ul programului mai zabovea un pic, dar tot in conditii de incarcare maxima.

Semnătură 

⌘-N

3 din 7
3