... arată unde le-ar pune pkg-ul dacă l-ai lansa normal.
Daca installerul e cel default Apple, inainte de a apasa pe Install e o optiune prin meniu, in File cred, caruia ii spune Show Files, cred, care iti arata o lista cu absolut orice fisier pe care il va instala si calea lui. E tare util cand ai dubii asupra aplicatiei si vrei sa fi sigur ca vei dezinstala tot.
... arată unde le-ar pune pkg-ul dacă l-ai lansa normal.
Daca installerul e cel default Apple, inainte de a apasa pe Install e o optiune prin meniu, in File cred, caruia ii spune Show Files, cred, care iti arata o lista cu absolut orice fisier pe care il va instala si calea lui. E tare util cand ai dubii asupra aplicatiei si vrei sa fi sigur ca vei dezinstala tot.
Eu folosesc pe windows gaim de mult dar totusi e jenant ...sa ai un calculator de care e asa de placut, stabil si care stie sa faca o groaza de chestii si sa nu poti face o chestie simpla ....sa trimiti un fisier ...bine ales numele thread -ului ... “frustrari ...” imi vine sa ma apuc de programare ca sa fac chestia asta
Asa fac Tudor, dar dupa ce pun a doua poza si dau submit stau pana imbatranesc si nu se intampla nimic. Nu am asteptat niciodata sa vad ce eroare imi da, banuiesc ca ar fi una d-aia generica, ca server stop responding.
Anyway, stiati de chestia aia, cu lista fisierelor care vor fi instalate?
da…si pe mine ma intereseaza chestia asta…Cand vorbesc cu ai mei folosesc yahoo messenger pt web si skype pt voce dar mi se blocheaza cand camera cand microfonul .Ai mei sunt utilizatori win si mereu ma iau peste picior….Ce parere ai de iChat video?
Lucru al naibii, coincidenţa a făcut ca la o săptămână după ce am pus topicul ăsta, Yahoo a venit cu noul său messenger. Iar acum, cică Skype a scăpat pe net o versiune alfa sau beta a clientului lor, care are şi video chat! Din păcate este instabilă şi face prostii mari, dar până la toamnă probabil că vom avea Skype 2.0.
Lucru al naibii, coincidenţa a făcut ca la o săptămână după ce am pus topicul ăsta, Yahoo a venit cu noul său messenger. Iar acum, cică Skype a scăpat pe net o versiune alfa sau beta a clientului lor, care are şi video chat! Din păcate este instabilă şi face prostii mari, dar până la toamnă probabil că vom avea Skype 2.0.
Am pus mana pe ea! Este vorba de 1.5.0.17 Beta si stie si Video!!! Atasez screenshot-ul si daca sunteti interesati o pun pe un FTP!