L-am incercat eu. Nu m-am putut loga. Dupa 2 min l-am inchis. Am intrat pe vechiul Skype, care m-a logat rapid si mi-am vazut toate contactele din lista
L-am incercat eu. Nu m-am putut loga. Dupa 2 min l-am inchis. Am intrat pe vechiul Skype, care m-a logat rapid si mi-am vazut toate contactele din lista
versiunea de pe rapidshare.de era deja prezenta acolo cu aceeasi denumire si e posibil sa difere totusi de ce am eu.La mine functioneaza fara probleme.
E adevarat ca nu folosesc de mult timp skype si nu am decat 3 contacte,de aici si curajul meu de a incerca o versiune neoficiala,dar la mine merge fara probleme. Azi las FTP-ul deschis daca cumva difera versiunile
ftp://86.105.203.130
la mine sa intamplat asa, poate ca la tine xanthrax
i-am dat drumu, stia parola si userul de la cealalta versiune si a crapat. acolo aveam variante: reopen, report to apple si close. close tot procesul se repeta, se inchide din nou, adica crapa.
singura varianta a fost reopen, nu imi pune nici o parola si nici user, le pun eu manual si totul merge normal.
este deci un bug de login automat, sa retina setarile, crapa daca il las sa le tina minte, altminteri merge de fiecare data
Scuze,am omis sa va spun ca trebuie dezinstalata vechea versiune inainte sa o puneti pe asta ca pot aparea probleme.Astea erau insructiunile pe care le-am gasit pe forumul de unde am dat-o jos.Eu nu am avut instalata inainte o ala versiune.Pana acum nici o problema,nu s-a inchis singur, functioneaza ok. Eu am G4 ,poate pe intel face probleme?
Oricum,nici o graba ,banuiesc ca in scurt timp o sa iasa o versiune care nu mai face nici un fel de probleme.Cert este ca se lucreaza la ea.
si dorutz, ca sa continui eu cu ce scriai de YM in ex-topicul care il incepusei, da arata tare nasol, este prea mare, descizi o fereastra pe pb si ocupa jumatate de ecran… au schimbat asta fata de versiunea veche, care era mai mica, mult mai mica decat si la windows…
O altă chestie nasoală din OS X: când copii un fişier pe iDisk, progress bar-ul de transfer îmi sare automat la 100% ca şi cum fişierul ar fi fost transferat instantaneu. După care stă jumate de oră şi zice “Closing file… Please wait.” În acest timp numai MenuMeters îmi poate spune dacă într-adevăr se transferă ceva sau aştept ca fraierul de pomană. Prin comparaţie, Transmit îmi arată progresul real al transferului, chiar şi pe conexiunile iDisk. Huoooo Finder!!
nu stiu daca aici e locul potrivit pentru post-ul meu…cum am mai precizat sunt nou utilizator de mac…
problema mea este:
providerul meu de net a introdus o aplicatie pe care sa o ruleze utilizatorii pentru a nu se mai pirata net. am un router wireless in casa si folosesc netul pentru un laptop cu win xp si pentru mac book.
acum de cand cu aplicatia, ea trebuie instalata pe calculatoare pentru a te putea conecta la net. ideea e ca ei nu au si varianta aplicatiei pentru Mac os x.
exista vreo posibilitate sa rulez exe-le respectiv pe mac? altfel….degeaba am mac sau degeaba am net de la ei.
nu stiu daca aici e locul potrivit pentru post-ul meu…cum am mai precizat sunt nou utilizator de mac…
problema mea este:
providerul meu de net a introdus o aplicatie pe care sa o ruleze utilizatorii pentru a nu se mai pirata net. am un router wireless in casa si folosesc netul pentru un laptop cu win xp si pentru mac book.
acum de cand cu aplicatia, ea trebuie instalata pe calculatoare pentru a te putea conecta la net. ideea e ca ei nu au si varianta aplicatiei pentru Mac os x.
exista vreo posibilitate sa rulez exe-le respectiv pe mac? altfel….degeaba am mac sau degeaba am net de la ei.
please help!!!
thanx.
marse
Păi dacă aplicația rulează numai pe Windows, nu o poți rula nici pe mac os x, nici pe linux. Întreabă-i dacă au monopol MS și ce fac dacă te adresezi consiliului concurenței.
hei, bun raspuns! ideea e ca in ultimul timp ma tot gandesc daca solutiile alternative gen “retele de cartier” mai sunt o solutie viabila, nu au know how, casieria e jeg iar cand l-am sunat pe tipul de la support sambata dimineata (au doar un nr. de mobil pentru support) cred ca se trezise din betzie dupa vreun chef si ma tot ruga sa repet si ma intreba daca vorbesc serios si cine e Mac?!
nu o sa o rezolv prea curand cu asta, sigur, asa ca trebuie sa ma indrept spre un provider serios, parerea mea.
multumesc frumos, oricum, pt. raspuns. mai am 1000 de intrebari ca new-mac-user, dar incerc sa gasesc raspunsuri in topicurile din forum inainte sa intreb.
problema mea este:
please help!!!
thanx.
marse
Vezi ca in foarte multe din cazuri aplicatia aia e un mic mare fas, in sensul ca nu face nimic deosebit. Se logheaza folosind autentificare HTTP pe un server al lor si-i face polling, adica tot trimite cate o cerere ca sa-i spuna ca e activa (si e nevoie de net). De exemplu, in reteaua CZone, la un moment dat, aveai net atata timp cat tineai browserul deschis pe o pagina a lor care isi tot facea refresh.
Mai exista si metoda prin autentificare ssh, dar asta nu am vazut-o decat in vreo doua cazuri.
Asa ca vorbeste cu baietii, vezi daca au un script de linux si posteaza-l aici. Sau, daca nu au, cere orice detalii despre modul de lucru al aplicatiei (daca fac urat explica-le pentru ce ai nevoie). Eventual zi-mi ce aplicatie e (cea de la iNeo cumva?).
Poate te pot ajuta cu un script care sa-ti faca autentificarea pe mac, daca imi dai mai multe detalii.