2 din 2
2
Iphone 3g mort
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 01.05.08

cine stie ce i-a facut….trebuie sa-i faci din nou ce i-ai facut ieri.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: Iasi
Macuser din: 02.08.09
geva - 07 August 2009 02:47 PM

cine stie ce i-a facut….trebuie sa-i faci din nou ce i-ai facut ieri.

da.stiu.nu e asta problema…ma gandesc totusi, sa fie ceva de la el?sau am un prieten idiot? smile)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

mai repede a2a varianta.stii sunt si programe care strica iphonul…sa nu finstalat vreunul si sa dea rateuri din cand in cand…tel cred ca nu are nimic…ori merge ori nu merge.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
Rank
Newbie
geva - 07 August 2009 02:51 PM

mai repede a2a varianta.stii sunt si programe care strica iphonul…sa nu finstalat vreunul si sa dea rateuri din cand in cand…tel cred ca nu are nimic…ori merge ori nu merge.

da.e posibil dar cand i-am data ieri restore nu s-a dus tot de pe el? sa fi pus altceva? sincer nu cred ca nu prea il duce capul la d-astea… smile e mai mult cu fitzele si vorbitu’ smile O sa caut ceva despre un hard reset si pun iar softul sa vad si de data asta il tin eu vreo 2-3 zile sa ma conving.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

cand ii faci restore sterge tot din el…daca nu s-a intamplat asa si spui ca a mai estorul rescrie tot firmware-ul si deci sterge tot,ramane doar ce e din fabrica,ma refer la aplicatii.Tot ce ai pus tu pe el(muzica,filme,aplicatii,contacte etc…se sterge.Iar prietenul nu trebuie neaparat sa-l duca capul…i-o fi facut ceva fara sa-si dea seama.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Eu zic sa ii zici ca a explodat când incercai sa îl repari…te zgarii pe fata putin si ii zici ca tocmai îl butonai (ca sa justifici sângele)....si pastrezi tu telefonu :D.
Multă bafta in aplicarea ideeii!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
Rank
Newbie
Chucky - 08 August 2009 03:33 AM

Eu zic sa ii zici ca a explodat când incercai sa îl repari…te zgarii pe fata putin si ii zici ca tocmai îl butonai (ca sa justifici sângele)....si pastrezi tu telefonu :D.
Multă bafta in aplicarea ideeii!

hahahahaha smile)
man, nu e rea ideea smile te anunt cum iese smile))

2 din 2
2