POS software pentru MAc
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 15.05.07

Salut,

Stie sau foloseste cineva pentru un magazin un soft de POS (Point of Sales) pentru MAC?
Am gasit cateva pe net, nimic free deocamdata dar vreau parerea cuiva care foloseste.

Mersi grin

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

soft de POS?
adica ce soft? ce nume are, ce face softul asta?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Adică un soft pentru casă de marcat. Ceva de genul ăsta.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 

Mda, checkout este un soft dragutz dar oare il foloseste cineva in RO? Din cate mi-am dat eu seama el lucreaza numai generand facturi pentru clienti. Adica trebuie sa-i introduci datele clientului si genereaza o factura pe baza careia se face ulterior plata. Eu vreau si fara factura si numai sa scaneze codul de bare, sa gaseasca produsul si sa genereze bonul pe baza caruia sa se faca plata. Nu sunt interesat neaparat sa-l lega la casa de marcat.

POS este un acronim pentru ce am scris in paranteza. La fel cum este si CAD.

grin

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
retroactiv - 06 August 2009 06:40 PM

Salut,

Stie sau foloseste cineva pentru un magazin un soft de POS (Point of Sales) pentru MAC?
Am gasit cateva pe net, nimic free deocamdata dar vreau parerea cuiva care foloseste.

Mersi grin

Nici nu cred să fie free așa ceva! Ar fi împotriva oricărei logici.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 

sunt 20-30 gratis pe PC grin pe cautate pe google grin

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
retroactiv - 06 August 2009 06:58 PM

Mda, checkout este un soft dragutz dar oare il foloseste cineva in RO? Din cate mi-am dat eu seama el lucreaza numai generand facturi pentru clienti. Adica trebuie sa-i introduci datele clientului si genereaza o factura pe baza careia se face ulterior plata. Eu vreau si fara factura si numai sa scaneze codul de bare, sa gaseasca produsul si sa genereze bonul pe baza caruia sa se faca plata. Nu sunt interesat neaparat sa-l lega la casa de marcat.

POS este un acronim pentru ce am scris in paranteza. La fel cum este si CAD.

grin

da, stiu ce e POS
smile
dar tu vrei numai o roata de la caruta?
n-ar trebui sa ai totul integrat?
ca sa gasesti dupa codul de bare un produs, trebuie sa ai conexiune cu baza de date cu ce e in magazie/raft/depozit
ca sa generezi un bon, trebuie sa fii conectat cu serviciul financiar, ca sa vezi pretul produsului in acel moment
ca sa faci o factura, trebuie sa ai acces la datele clientului/clientilor…
cred ca trebuie sa alegi o solutie completa, customizabila, ca sa poti lucra unitar…
uita-te si la softul asta