3gs multitasking
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

daca pana acum ma indoiam ce capacitatea iphone-ului de suporta multitasking,dupa ce am vazut acest >filmulet</a> mi-am schimbat parerea smile
acum imi dau seama ca depinde doar de apple daca va introduce multitasking sau nu pentru ca iphone-ul este cat se poate de capabil.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

De-a dreptul amuzant ... va baga apple si multitasking, dar cu varianta urmatoare ... doar trebuie sa faca si ei un ban si cu asta

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

La câte aplicații și jocuri există în prezent pentru iPhone, multitaskingul ar fi un coșmar pentru baterie. Abia după ce vor apărea baterii mai performante și/sau hardware care să consume mai puțin, atunci vom vedea multitasking pe iPhone. Și nu, nu-mi dați exemplu de alte telefoane care fac acum multitasking cu câteva progrămele jalnice.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 26.01.08
Tudor - 06 August 2009 09:17 PM

Și nu, nu-mi dați exemplu de alte telefoane care fac acum multitasking cu câteva progrămele jalnice.

Îmi permit un singur exemplu în imaginea atașată. Browser-ul cu pagina Macuser încărcată, Assasin Creed 3D și programul de screenshot. Toate astea cu un procesor ARM 11 369 MHz. E păcat de un procesor de 600MHz cum am înțeles că are 3GS-ul să nu fie folosit în multitasking. Nu pentru că am face mai multe lucruri deodată smile dar uneori e util să lasi o aplicație deschisă și să poți folosi altele între care să comuți facil.

Semnătură 

iMac G4
iBook G3

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Da, mi-ai dat exact tipul de exemplu la care mă refeream: multitasking cu programe subțirele, incomparabile cu ce se găsește pe iPhone.
Deja se plâng unii că bateria de iPhone ține puțin. Multitaskingul n-ar face decât să înrăutățească situația. Este foarte util, dar încă nu e realizabil practic la niște parametri de calitate satisfăcători. Să ai 30 minute de baterie cu 10 jocuri și aplicații deschise simultan nu e ceva cu care Apple ar vrea să se laude.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

ar trebui sa fie bine gandit acest multitasking,jocurile de exemplu mi se pare stupid sa ruleze in background.
acest multitasking,cel putin pentru mine,ar fi foarte folositor pentru un program IM + browsing,chiar daca apple a scos notifications este destul de enervant sa iesi si sa intri mereu in acea aplicatie de IM in timp ce folosesti browsing-ul.
de asemenea asta nu cred ca ar consuma bateria foarte repede.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

‹‹ iphone 3g OS 3.0      MMS pe 2G....merge! ››