Is curios cine este inteligentul care a aprobat in magazinele orange reclama aia de pe iphoanele mari cu “cat este de simplu sa cumperi o melodie de pe itunes si ce repede merge”
Asta chiar e de 2 bani; am inteles chiar ca unul dintre noi (membru de aici) a intrebat pe cineva de acolo… cum poate si el cumpara muzica de pe iTunes Romania si… nu a primit niciun raspuns
Un fel de “uau, mergeeee” oricum momentan cont de US si redeem code-uri i cam singura varianta pt. cumparat, da aici i romania si daca te mai si aude careva ca tu ‘cumperi muzica cu un artist daca iti place…’ te crede copac in de-ale compului sau plin de bani sau amandoua, fie, personal prefer muzica in format flac 24 bit/96khz.
Is curios cine este inteligentul care a aprobat in magazinele orange reclama aia de pe iphoanele mari cu “cat este de simplu sa cumperi o melodie de pe itunes si ce repede merge”
Acum putem fiecare dintre noi sa imbunatatim harta Google: http://groups.google.com/group/mapping-romania
S-a dat liber la Google MapMaker pentru romania si de 3 zile sunt progrese enorme la harta României.
Este ceva asemanator OSM. Oricum suntem pe harta lumii (google), insfarsit!!
Si stupoare ptr. Constanteni sau cunoscator iai orasului:
- b-dul Tomis nu exista!!!
Ai rabdare, nu se poate face totul de pe o zi pe alta. Nici in Timisoara nu sunt complete strazile. Comparat cu mapmaker.google.com lipsesc vreo 20%-30% din strazi. dar e un spas oricum enorm. Sa mai asteptam sa se autorizeze strazile de pe mapmaker, puteti si voi contribui, daca gasiti ceva in neregula cu harta, pozitia/denumirea strazilor. Si impreună am putea să facem o hartă mai bună.
am observat ca pe iphone4 imi arata locul in care sunt desi nu am traficul de date activat… ?
dar nu-mi incarca harta, cum face cand sunt pe wi-fi, de ce ?
@sandubloc Minunea tehnologică numită AGPS care funcționează așa: Cell tower -> WIFI (opțional, și numai dacă MAC adress-ul routerului tău sau al oricărui altul este introdus în baza de date de la http://www.skyhookwireless.com/ în cazul tău aparent da), GPS (nu cred că e cazul deoarece presupun că ești undeva înăuntru unde sateliții nu bat așa tare ca să stabilească o conexiune cu receiverul din telefon). Făcând o analogie, cam cât de mare e cercul în maps, cam atât de precisă e și locația, turnurile cu antene (sau cum li s-o zice) fiind cele cu raza cea mai mare: ~1km cred, și de aici te prinzi. Ideea cu AGPS-ul e că folosindu-se întâi de turnuri, wifi si abia apoi de gps te găsește mult mai repede decât dacă s-ar folosi doar de GPS, unde trebuie să găsească semnal de la 4+1 sateliți parcă, ca să poată să-ți arate locația. Deci n-ai de ce să te sperii
precizia e de aproximativ 10m (cat o strada cu 6 benzi - calea grivita)
nu ma sperii ) speram sa pot incarca harta bucurestiului de la un wi-fi dupa care sa o folosesc cand am nevoie ca pe un offmap, banuiesc ca ar functiona ?
Precizia poate să fie și mai mică sau mai mare (nu știu exact ce trebuie să folosesc) decât 10 m dacă GPS-ul poate să-și facă treaba. Practic e pinpoint accurate dacă îl lași să te găsească. Însă nu, din păcate Maps-ul de pe iPhoane nu merge offline, mereu trebuie să-și ia date de pe net. Sau e impropriu spus nu merge, merge dar doar într-o anumită măsură, și anume poți intr-o zonă anume să dai zoom in și out și să panezi ca să se încarce harta, și apoi va fi salvată într-un fel de cache mic, am observat asta si la Touch și mai recent și la iPhone. Însă presupun că tu vrei să-l folosești pe post de sistem de navigație, și asta fără vreo app dedicată nu se poate. :(