3 din 3
3
Google Maps
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.08

nu ca pe un sistem de navigatie, atunci mi-ar trebui un pachet de date ca sa se poate actualiza la intervale mici de timp, exact la acest “cache” ma refeream, daca ar incapea toata harta bucurestiului la diferite niveluri de zoom eu doar sa pot da “find my location” iar ifonu sa-mi localizeze pozitia pe harta deja aflata in cache si sa pot vedea strazile din jurul pozitiei mele?

Semnătură 

iPod nano 4th gen (16Gb 1.0.4)
iPhone4 (16gb 6.1.3) neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

Asta e deja SF, ar fi prea frumos să fie posibil. :( Însă poate actualizează nenii ăștia de la Google aplicația, că pe Android au pus parcă un sistem de navigație mai rudimentar în update-ul 2.2. Sau poate face chiar Apple o aplicație cam așa circulă vorba pe net. Însă să știi că și cu o app de navigație nu-ți trebuie pachet de date, doar semnal să te localizeze mai repede în mașină. Sau poate nu înțeleg eu la ce fel de actualizări faci referire. Dacă te referi la update-uri de străzi, etc, atunci când apar, versiunea nouă practic conține toată aplicația, și suprascrie complet versiunea veche a acesteia. Așa că n-ai avea probleme, poți să descarci update-ul pe calculator, defapt e și indicat să faci așa, ai înnebuni să aștepți pe telefon să se descarce ~ 2 GB. Mă rog așteaptă și vezi, tu știi ce vrei mai bine, plus că nici app ăstea de nav n-au prețuri chiar accesibile, asta dacă nu apelezi la metode mai neortoxode ca să faci rost de ele.  tongue wink

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.08

@B-u-B-u multumesc de ajutor wink

Semnătură 

iPod nano 4th gen (16Gb 1.0.4)
iPhone4 (16gb 6.1.3) neverlocked

3 din 3
3