Probl cu subtitrarea
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Ilfov
Macuser din: 21.12.08

Buna dimineata

De putin timp in sub pt filme adaugate (IN VLC) in loc de literele a(cu caciulita), t sau t(de la tigla), s(de la soarece) apare spre nemultumirea mea semnul ?

Neplacut nu-i asa ? Intr-o propozitie pot aparea si 2 pana la 6 semne cu ‘’?’‘

Cine ma poate ajuta, MULTUMESC ANTICIPAT

Semnătură 

MacBook 12 ” - Silver - 2017, 

iPhone 7 plus - Rosse, - 2017

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

În preferințele VLC ai o setare pentru encoding la subtitrări (“codare implicită” în versiunea tradusă). Pune UTF-8 sau Eastern European.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Adica 1250 sau 1252

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
poppyflo - 09 August 2009 08:06 AM

Buna dimineata

De putin timp in sub pt filme adaugate (IN VLC) in loc de literele a(cu caciulita), t sau t(de la tigla), s(de la soarece) apare spre nemultumirea mea semnul ?

Neplacut nu-i asa ? Intr-o propozitie pot aparea si 2 pana la 6 semne cu ‘’?’‘

Cine ma poate ajuta, MULTUMESC ANTICIPAT

Este una dintre chestiunile cele mai discutate, de ce nu cauți un pic în arhiva forum-ului? Cei mai mulți folosesc windows pe codificarea ISO Latin 2, deci setezi în preferințe, dacă nu mă înșel, pe zona Europa Centrală, 1250 sau pe acolo, faci proba și, dacă e OK, aia rămîne. Teoretic, ar trebui să meargă UTF 8, dar cele mai multe fișiere .sub și .srt nu sînt cote UTF 8.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…