Facebook. Am avut myspace dar nu prea imi placea.
Unii dintre voi spuneti ca e inutil sau realitatea e mai reala! Corect din multe, multe puncte de vedere dar sa va spun de ce folosesc eu Facebook, pentru ca intotdeuna experienta persoanala face mai mult decat oricate teorii!
In State cand am fost, printre primele intrebari primite atunci cand faceam cunostinta cu noi amici, colegi de serviciu au fost: ce adresa de myspace/facebook am - in felul asta multi oameni interactioneaza - iar eu nu aveam; iar acolo, procesul de cunoastere este extrem de greoi (cati ani ai, esti gay, esti insurat, ai copii, ce iti place, ce muzica, etc…) - intrebari ce nu iti sunt puse direct - e o bariera comunicationala a acestui secol. Si atunci, ca sa ma integrez, mi-am facut conturi si am aflat MUUULE lucruri despre amici, colegi de serviciu - detalii pe care nu le-as fi aflat poate niciodata.
Acum aflu despre managerul direct al meu si despre managerul general al companiei din State pentru care lucrez in ce excursii a fost, cum s-au distrat etc. si imi sunt trimise felicitari pentru ca astept un copi - urari ce nu mi-ar fi fost trimise nici prin email, nici prin telefon, nici personal pentru ca informatiile acestea nu ar fi ajuns la cunostinta lor. Cand vb cu managerul 3 minute pe zi la tel. si doar daca e ceva urgent, nu te apuci sa pui pe tava detalii personale, detalii pe care oamenii vor sa le stie dar nu vor sa intrebe.