1 din 4
1
Sondaj
Ce site-uri de social networking folositi ?
Myspace 3
Facebook 30
hi5 9
Altele 9
Nici unul - vreau sa vad rezultatele. 52
Total voturi: 103
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Social Networking preferat de macuseri.
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: 
Macuser din: 02.01.09

eu is pe Myspace si hi5 cool grin

Semnătură 

2.0 GHz C2D / 4GB DDR3 1067 Mhz / 160GB @ 5400RPM / 256MB GeForce | Snow Leopard.
2.4 GHz C2D / 4GB DDR3 1067 Mhz / 320GB @ 7200RPM / 256MB GeForce / Backlit keyboard | Lion.
2.9 GHz AMD / 2GB DDR2 667 Mhz / 1TB @ 7200RPM / 512MB ATi Radeon (2007 Custom Gaming PC) | Windows 8.
8GB Original iPhone iOS 3.1.3 / 16GB iPhone 3GS iOS 4.2.1 / 16GB iPhone 4 iOS 5.1.
2x 2GB iPod Shuffle 2nd Generation.
3TB Synology Time Machine Server / 750GB WD Elements USB 2.0.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 20.10.08

Nimic. Nu vreau.

Semnătură 

Membru retras. Mac-uri vândute.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov/Bucuresti
Macuser din: 27.06.08

Facebook, atat.

Semnătură 

MacBook Pro 13”

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures
Macuser din: 19.10.05

Cum dracu’ sa fii pe MySpace?!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: botosani
Macuser din: 30.09.08
Aram - 10 August 2009 08:39 PM

Nimic. Nu vreau.

subscriu total. am viata sociala reala. de ce-as avea nevoie de una virtuala?! tongue wink

Semnătură 

21,5” iMac, i3 3,06GHz, 4GB ram, ATI Radeon HD 4670

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London
Macuser din: 26.01.06

cum naiba sa fii pe hi5? LOL

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Ce-i ăla “social networking”? raspberry

Aaaa, gata știu… tocmai mi-am schimbat adresa MAC la placa de social networking… LOL

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 24.01.09

“social networking” sucks !

Semnătură 

fac ce fac dar stiu ce fac…

PowerBook G4 17” High-Res 1.67Ghz

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: 
Macuser din: 02.01.09
.ral:cr - 10 August 2009 09:36 PM

cum naiba sa fii pe hi5? LOL

hi5-ul e o prostie stiu,dar am un cont de cand aveam 13 ani,mai pun poze din cand in cand raspberry
in schimb,my space e chiar ok smile

Semnătură 

2.0 GHz C2D / 4GB DDR3 1067 Mhz / 160GB @ 5400RPM / 256MB GeForce | Snow Leopard.
2.4 GHz C2D / 4GB DDR3 1067 Mhz / 320GB @ 7200RPM / 256MB GeForce / Backlit keyboard | Lion.
2.9 GHz AMD / 2GB DDR2 667 Mhz / 1TB @ 7200RPM / 512MB ATi Radeon (2007 Custom Gaming PC) | Windows 8.
8GB Original iPhone iOS 3.1.3 / 16GB iPhone 3GS iOS 4.2.1 / 16GB iPhone 4 iOS 5.1.
2x 2GB iPod Shuffle 2nd Generation.
3TB Synology Time Machine Server / 750GB WD Elements USB 2.0.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

Pierdere de vreme sau mai bine zis cine nu are ce face face si asta pentru ca este in trend zica-se.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 11.01.08

Twitter ptr stiri si facebook ptr prieteni.

Semnătură 

iMac / MBP

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Nu folosesc nimic.Nu am obiceiul să împrăștii poze pe net.

Semnătură 

iMac G4 17” 1,25Ghz|2GB|500GB|10.4.11
13” Macbook Pro late 2011 i5 2,4Ghz|8GB|128GB SSD+500GB HDD|10.7.4
iPad 2 64GB
iPhone 3GS 16GB
iOMEGA 1TB USB 2.0
iOMEGA 1TB FW800

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Facebook. Am avut myspace dar nu prea imi placea.

Unii dintre voi spuneti ca e inutil sau realitatea e mai reala! Corect din multe, multe puncte de vedere dar sa va spun de ce folosesc eu Facebook, pentru ca intotdeuna experienta persoanala face mai mult decat oricate teorii!

In State cand am fost, printre primele intrebari primite atunci cand faceam cunostinta cu noi amici, colegi de serviciu au fost: ce adresa de myspace/facebook am - in felul asta multi oameni interactioneaza - iar eu nu aveam; iar acolo, procesul de cunoastere este extrem de greoi (cati ani ai, esti gay, esti insurat, ai copii, ce iti place, ce muzica, etc…) - intrebari ce nu iti sunt puse direct - e o bariera comunicationala a acestui secol. Si atunci, ca sa ma integrez, mi-am facut conturi si am aflat MUUULE lucruri despre amici, colegi de serviciu - detalii pe care nu le-as fi aflat poate niciodata.

Acum aflu despre managerul direct al meu si despre managerul general al companiei din State pentru care lucrez in ce excursii a fost, cum s-au distrat etc. si imi sunt trimise felicitari pentru ca astept un copi - urari ce nu mi-ar fi fost trimise nici prin email, nici prin telefon, nici personal pentru ca informatiile acestea nu ar fi ajuns la cunostinta lor. Cand vb cu managerul 3 minute pe zi la tel. si doar daca e ceva urgent, nu te apuci sa pui pe tava detalii personale, detalii pe care oamenii vor sa le stie dar nu vor sa intrebe.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 30.08.07

Nu folosesc așaceva pentru că mă exasperează deși am avut acces la net de 10-11 ani, adică de când aveam vreo 15 ani si nici atunci nu ma atrăgeau astfel de site-uri. Preferam sa ies cu prietenii în liceu la vreo disco sau cafenea ca sa pierdem timpul, dar niciodată pe Internet…iar cand vine vorba de joace…recunosc în portofoliul meu de jocuri doar Age of Empires și ăla cu coduri că n-aveam răbdare să-l joc for real, o singura data am jucat Counter Strike pe rețea și asta a durat doar 10 minute…...preferam sa citesc ceva interesant sau sa ies cu prietenii la o băută decât să pierd timpul pe net (eu așa simțeam în legătură cu chestiile astea, amici de-ai mei nu simțeau așa…dar fiecare suntem unici)

Mor de râs de când i-am citit postarea lui Andrei cu chestia de cunoștință și întrebări de genul “gay or not?”...să fie așa direcți occidentalii smile))))) .... eu i-aș da un răspuns pe măsură și anume că dacă am să aflu voi scrie pe facebook raspberry ... eh să revin că dacă tot sunt la capitolul gay mi-am amintit de o fază ce am pățit-o la Vodafone când vindeam abonamentul de VMC și îi prezint eu entuziasmat clientului că aparatul e compatibil cu Macintosh în caz că folosește…la care acritura de client mi-a replicat în silă “Mac is for faggots” - mi-a pleoștit fața…din politețe și pentru că purtam uniforma nu l-am trimis în poziția incomodă de a-și presta acțiunea care se face cu ChupaChups cu propria bucurie…dar așa aș fi vrut să i-o zic….dar a trebuit să fiu business.

Semnătură 

Mac 4 Ever!

MacBook Air 11”

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Nu mă interesează. Cu cine să “socializez”? De ce? N-am prieteni? N-am cărţi? N-am crîşme?
După ce stai aşa vreo zece ani lipit de ecran, te ridici şi-ţi numeri ridurile, îţi ciufuleşti părul albit, apoi te întrebi: cum au trecut anii? Dacă poţi să răspunzi ceva, e bine, înseamnă că a meritat! smile

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London
Macuser din: 26.01.06

eu ma gandesc la forum ca e aproximativ acelasi lucru.

Semnătură 

Mcintoshing…

1 din 4
1