poate nu ai destulă putere de persuasiune…
mai ieși și tu la o bere, cu băieții, cu fetele
calculatorul (și internetul) dezvoltă un comportament izolant
poate nu ai destulă putere de persuasiune…
mai ieși și tu la o bere, cu băieții, cu fetele
calculatorul (și internetul) dezvoltă un comportament izolant
exista si facebook app pentru iphone aia la ce categorie mai intra? poti avea facebookul cu tine anytime, anywhere, nu poti scapa, se tine scai!
si nu mai fi asa rautacios, i have a great social life…sau cel putin asa imi place sa cred hahahha
acum totul depinde de prioritatile fiecaruia..
in fond, comunicarea este elementul care ne deosebeste de animale, de ce sa nu profitam de ea la maximum?
păi… io fac parte din ăia 39, voayuriști - doar mă uit…
Unul sau unicul prieten e “miscarea de reciclare”
După felul în care-i apare numele, “Romanian” este prenumele şi “Macusergroup” e numele. Şi nici măcar nu este cu statut de grup, ci simplu utilizator!!
Din câte arăţi, nu e ceva oficial.
O fi vreun user de aici ... care eşti?
Twitter. Mă interesează ce au de comentat pe scurt sau ce informații/linkuri postează un Guy Kawasaki, un Robert Kiyosaki, un Chris Anderson, un Chuck Palahniuk…
În afară de Twitter, nimic. Nu postez poze personale pe net, nu am blog, nu las comentarii pițipoancelor pe haifaiv.
Cine are Ping ?
Sa ma caute - Sergiu Nica
chestia ii ca am 2, unul pe cont de UK si unul pe cont de Franta.
de ce am 2 ? prima oara mi-am facut pe contul de UK care mi s-a blocat, din senin -” This Apple ID is no more available” si culmea, nu ma mai pot loga dar am ramas inregistrat pe Ping. asa ca mi-am facut Ping pe contul de Franta.