Donez fetita patrupeda
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.02.08

Am gasit o catelusa. E un pui de catel vagabond corcit cu (cred) brac german. A lovit-o o masina. Am dus-o la doctor si i-au facut niste injectii si e ok acum. Schioapata putin dar doctorul spune ca in 2-3 zile n-o sa mai aibe nimic. Am spalat-o, parfumat-o, i-a facut doctorul vaccin si maine ii facem si buletin.

Noi am tine-o ca tare-i frumoasa dar cealalta fata a noastra (schnauzer urias) e foarte geloasa si cum ii depaseste gabaritul asteia mici cu 3-4 ordine de magnitudine (vezi poza) ne e teama sa nu se intample te miri ce…

Suportam orice cheltuieli medicale pe care le-ar mai necesita catelusa. Am vrea s-o dam cuiva care s-o iubeasca.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 23.02.08

mai am poze… si vroiam sa vi le arat.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 19.06.09

foarte frumos ceea ce faci, sper sa fie cineva care sa o ia si sa o iubeasca, este superba. eu am deja un catelus (la apartament) si nu prea mai e loc ca as fi luat-o.
bravo

Semnătură 

<insert Apple products here>
“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

foarte frumos..mi-ar place sa o am eu,dar nu pot ca mai am un beagle care imi intoarce casa pe dos + is din Oradea.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 04.08.09

mie nu imi arata a maidaneza.. e chiar draguta

Semnătură 

Nu semnez dom’le nimic

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti-Timisoara
Macuser din: 07.01.09

e tare.
da-mi pe mail cu poza si toata descrierea , contact etc.
si dau Fwd la toata agenda. cca 120 pers care sunt abonati la mine sa primeasca zilnic “spamuri” cu glumitze etc. smile)))

themasterhealer (arond) gmail.com

Semnătură 

Tiberiu Molnar

Bucharest ROMANIA