O recomandare pentru ceva simplu si rapid de utilizat daca se poate. Nu am nevoie de o editare amanuntita, doar modificare/adaugare text ma intereseaza, nu linkuri, e-mailuri etc.
Testat PDF Stiudio si nu prea ma ajuta, adica nu iti adauga textul ca si cum ar face parte din pdf-ul original.
Astept recomandari de la cei care au testat/folosit, multumesc!
nu pot fi mai explicit dacă nu știu despre ce e vorba…
pdf-urile pot fi generate de mai multe programe
nu toate sunt editabile sau nu cu progrămele light, cum îți dorești tu
nu pot fi mai explicit dacă nu știu despre ce e vorba…
pdf-urile pot fi generate de mai multe programe
nu toate sunt editabile sau nu cu progrămele light, cum îți dorești tu
Este vorba despre un fisier simplu in pdf care contine doar o pagina. Momentan doar asta vreau sa modifict acum.
Atunci programele “light” daca nu pot edita cu un simplu fisier care nu contine caractere complicate si criptate la ce mai ajuta?..
dacă ai un pdf cu textul la curbe, sau generat din photoshop, nu te ajuta la nimic
dacă vrei să fii criptic, nu te poate ajuta nimeni
dacă vrei să știi mai multe despre felurile in care poate exista un fișier pdf, atunci ar trebui să mai cauți amănunte despre acest format, înainte de a îți dori să îl modifici…
dacă ai un pdf cu textul la curbe, sau generat din photoshop, nu te ajuta la nimic
dacă vrei să fii criptic, nu te poate ajuta nimeni
dacă vrei să știi mai multe despre felurile in care poate exista un fișier pdf, atunci ar trebui să mai cauți amănunte despre acest format, înainte de a îți dori să îl modifici…
Pana si la modificarea unui simplu fisier in pdf solicita sa fi Ministru?
Damn..
O recomandare pentru ceva simplu si rapid de utilizat daca se poate. Nu am nevoie de o editare amanuntita, doar modificare/adaugare text ma intereseaza, nu linkuri, e-mailuri etc.
Testat PDF Stiudio si nu prea ma ajuta, adica nu iti adauga textul ca si cum ar face parte din pdf-ul original.
„ceva simplu si rapid de utilizat” este vag. O simplă adnotare? Sau ce exact? Pt așa ceva, ajunge și Preview.
„ceva simplu si rapid de utilizat” este vag. O simplă adnotare? Sau ce exact? Pt așa ceva, ajunge și Preview.
Da o simpla adaugare de text, pe mai multe randuri.