2 din 3
2
PDF Editor
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
SirMario - 11 August 2009 03:20 AM

Imi poti trimite pdf-ul folosit, pentru un test?

Ăsta e.

Fișiere atașate
test.zip  (Dimensiune Fişier 335 - Downloads: 132)
 Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Mamaia, Constanta, Romania
Macuser din: 21.12.08
Tudor - 11 August 2009 03:25 AM
SirMario - 11 August 2009 03:20 AM

Imi poti trimite pdf-ul folosit, pentru un test?

Ăsta e.

Da, asta merge si la mine. Inseamna ca acel fisier care il am nu este chiar ata de simplu pe cat pare.
Dar sa trec pe Illustrator CS4 nu are rost, si in cazu asta ajung la ceea ce nu-mi doream: printat pagina respectiva, completat, scanat, trimis mail.
Nu era mai simplu modificat, salvat si trimis mail? Nu suntem intr-o noua era?..

Semnătură 

The hmsters have gone mad! Mad I tell you!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
SirMario - 11 August 2009 03:25 AM

[

Da o simpla adaugare de text, pe mai multe randuri.

„Simpla adăugare de text, pe mai multe rînduri” este o operație care intră în structura intimă a fișierului PDF. Că e un rînd sau o sută de rînduri e deja un detaliu nu foarte important. Eu vorbeam de adnotare, ceea ce e cu totul altceva, vezi anexa.
Adăugarea de text într-un PDF nu e chiar operație trivială. Fiind vorba, dacă pricep, de o pagină, mai degrabă copiezi textul într-un fișier deschis, tip .doc ori .rtf, îl faci cum vrei, apoi îl regenerezi ca PDF.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

sunt metode de a completa ce vrei tu
dar depinde de ce aplicatii ai pe calculator

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
SirMario - 11 August 2009 03:36 AM

Dar sa trec pe Illustrator CS4 nu are rost, si in cazu asta ajung la ceea ce nu-mi doream: printat pagina respectiva, completat, scanat, trimis mail.
Nu era mai simplu modificat, salvat si trimis mail? Nu suntem intr-o noua era?..

Dacă te referi la formulare… Există formulare în format PDF cu câmpuri editabile. Scrii, salvezi și trimiți. Se pot face folosind Acrobat.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator

sau faci un truc
importi pdf-ul ca imagine in word, și scrii deasupra…

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Cattus Thraex - 11 August 2009 03:40 AM
SirMario - 11 August 2009 03:25 AM

[

Da o simpla adaugare de text, pe mai multe randuri.

„Simpla adăugare de text, pe mai multe rînduri” este o operație care intră în structura intimă a fișierului PDF. Că e un rînd sau o sută de rînduri e deja un detaliu nu foarte important. Eu vorbeam de adnotare, ceea ce e cu totul altceva, vezi anexa.
Adăugarea de text într-un PDF nu e chiar operație trivială. Fiind vorba, dacă pricep, de o pagină, mai degrabă copiezi textul într-un fișier deschis, tip .doc ori .rtf, îl faci cum vrei, apoi îl regenerezi ca PDF.

Da, asa mi-a mers dar nu a reusit sa copieze poza de logo. Daca se poate si pentru asta un sfat, as aprecia.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
dacuBurebista - 11 August 2009 03:59 AM

sau faci un truc
importi pdf-ul ca imagine in word, și scrii deasupra…

Trucul” asta il stiam si nu ma ajuta la nimic. Pentru ce mai cer PDF Editor daca imi era folositoare treaba asta?..

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator

mă scuzi… nu știu de ce ceri tu așa ceva

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
dacuBurebista - 11 August 2009 04:24 AM

mă scuzi… nu știu de ce ceri tu așa ceva

Nu face nimic, pentru ca doresc ca modificarea sa fie in format digital?..

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06

Am primit și eu un document în format PDF. Trebuie să îl complectez și să îl trimit înapoi de la cine l-am primit. Cum fac?
Mai exact, documentul PDF pe care îl voi trmite înapoi trebuie să conțină toată înformația documentului PDF primit plus ceea ce voi adăuga eu în text. Adică PDF-ul primit trebuie să pară, la trimitere ca și cum eu l-am inițiat de la început, ca și cum eu am fost autorul lui de la inceput, chiar dacă eu de fapt adaug câteva rânduri în acesta.

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

pai il complectezi in niste campuri speciale (ca in poza) sau adaugi tu peste cu touch up tool sau mai stiu eu ce??

daca e doar text, cel mai bine e sa-l transformi intr-un rtf si sa-l refaci cu textul tau. nu da bine sa incerci sa furi un lucru si sa nu reusesti…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nuu.. nu fur.
Mi-a trimis documentul și mi-a comunicat că trebuie să îl complectez, acolo unde îmi cere. E un fel de ‘Chetionar’.
Deocamdată am apelat la Copy/Paste în Pages și îl transform eu în PDF după aceea, după ce adaug ceea ce trebuie unde trebuie.
Ce zici e o idee bună?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Administrator

se poate face un pdf cu câmpuri editabile, care să poată fie completate - e posibil să fi primit așa ceva, dacă cel care a facut documentul știe asta
acuma, tu ce ce ai deschis documentul ăla?

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Preview…

Semnătură 

2 din 3
2

‹‹ CUltura      Dictionary ››