PhotoDesk 1.0 for iPhone
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 21.08.08

Dupa lupte seculare, Apple accepta in AppStore a doua aplicatie facuta de mine. PhotoDesk este o aplicatie de editare basic de fotografii. Se pot edita una sau mai multe fotografii de-odata, exista cateva filtre si mai exista si integrare cu Twitter.com. De mentionat ca poti aplica filtre multiple pe aceeasi imagine, filtrele se pot aplica pe selectii custom si ca PhotoDesk poate exporta pe web animatie stop-motion. Pozele din profilul aplicatiei sunt edificatoare pentru ceea ce face.

O poti descarca de aici: http://ax.itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/browserRedirect?url=itms://ax.itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=323480020&mt=8

Te costa 0.99$.

Daca ti-am trezit interesul dar totusi nu vrei sa cheltuiesti impresionanta suma de 1 dolar, da-mi un mesaj si te rezolv de-un cod promo.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Inca o data link-ul:

http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=323480020&mt=8

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Cât costă la tine?

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

0.99$

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Pe App Store US 1.99 $.
Pe App Store RO 0.79 €.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

la mine e 0.79E

dar nu-mi place, am avut ceva aplicatii dintrastea de prelucrat foto si nu le vad rostul orice ar face, probabil nu ma aflu in target. mai am doar una, HiCon care scoate poze alb negru cu un contrast interesant.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 31.01.09

ai putea sa-mi faci rost de un cod promo?

Semnătură 

iMac 20’’ 2.4GHz,2GB Ram,ATI Radeon HD 2400 OS X Snow Leopard 10.6.2
iPod Touch 16GB generatia a 2-a
iPhone 4S 16GB White

We lve apple!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

La mine e 0.99 pe US.
Legat de aplicatie… pare interesanta dar inutila mie. Am cumparat o aplicatie asemanatoare (colorsplash 1.99) dar am folosit-o dor de cateva ori!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)