Salut,
Ma tot bate gandul de la o vreme incoace sa ma apuc un piculetz de programare sub OS X. Motivatia mea e destul de simpla: curiozitatea. Si partial plictiseala de a programa de ... hmm ... 12 ani folosind aproape exclusiv tehnologii Microsoft (desi in tinerete ma dadeam si pe Linux). M-ar interesa niste sfaturi referitoare la hardware-ul care ar fi indicat, pentru un inceput macar decent in ale programarii pe Mac.
Sa ma explic: habar n-am OS X (ceea ce, pentru mine, face lucrurile cu atat mai interesante). De fapt, cam tot ceea ce tine de Apple e o enigma (ma rog, iPhone-ul din dotare nu se pune), si probabil ca inainte de a incepe programarea o sa am nevoie de ceva timp sa ma obisnuiesc cu sistemul de operare. Acuma, daca am inteles eu bine, mi-ar cam trebui un sistem Apple daca vreau sa rulez OS X (cel putin dpdv legal). Avand in vedere lipsa mea de experienta cu merele, si preturile care sunt cum sunt (nu inentionez sa deschid un alt topic pe tema asta), mi-ar prinde bine un sfat. Catre ce sa ma orientez?