vladspy90 - 12 August 2009 07:10 PM
Salutare,
Ce vreau eu sa stiu este daca cu softul 3.0 pot sa folosesc un set de casti stereo prin bluetooth, ca nu prea gasesc pe undeva ceva clarificat calumea.
Daca cineva a folosit, sau foloseste, va rog un mic review si ce casti recomandati. (bluetooth stereo)
Salut, DA, merge orice casca stereo ce foloseste protocolul(A2DP, aproape toate folosesc acest protocol pentru transmisie stereo bluetooth).
Eu am o pereche de casti stereo Motorola HT 820 E bunicel.
se aude ok si inaltele si si bassul, nu e prea tare(volumul) dar are izolarea(burete) la margine. Sunti comozi. Dar se indeparteaza prea mult de ureche. Capul tau e mail lat cu 2x2.5cm in lateral din cauza castilor(vezi )poza.
In rest bateria tine destul 12 ore muzica non stop.. 300 si ceva standby.
Are butoane(volum +/-, next/prev/play/stop/answer call). Au microfon integrat, le poti folosii si ca headset cu orice telefon bluetooth. si si cu calculatorul Voip calls. etc.
Pretul, eu il am de pe ebay. nu sunt fff scumpe. Proportie pret calitate, sunt casti chiar bune
Ca un punctaj(merita un 8/10)
Ti le recomand cu incredere, daca vrei niste casti bunicele la un pret normal(nici prea scump nici prea ieftin).