1 din 3
1
Bluetooth pe iPhone
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 29.12.08

De câteva zile sunt posesorul unui iPhone 3G S. Sigur că l-am explorat cu atenție, am făcut sincronizarea cu macul folosind cablul din dotare, mi-am făcut cont pe iTunes etc.
Am o mică problemă. Ajungând la secțiunea bluetooth din setări, am zis hai să vedem cum funcționează bluetooth-ul. Și am încercat să fac o conexiune cu mac-ul, menționez că am un macbook unibody de 13 inches. Așa că am activat bluetooth-ul pe telefon, mac-ul era discovarable, la fel iPhone-ul, am urmat pașii din set up bluetooth device…
Finalmente, iPhone-ul nu găsește nici un mac prin preajmă, is still searching, iar pe mac imi apare că cele două dispozitive sunt paired, but not connected.
Undeva am citit pe forum că la iPhone 2G conectarea bluetooth e posibilă doar la căști și hands free?!
Nu că aș avea nevoie neapărată de conectare bluetooth între mac și iPhone, dar sunt curios, e o problemă de setare pe care nu o știu eu?
Oricum sincronizările le fac prin cablul de date…
Mi s-a părut însă ciudat să nu găsească iPhone-ul mac-ul, doar au aceeași mamă, nu?
Poate mă lămuriți și pe mine cu această problemă!
Mulțumesc!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Da, iPhone nu suportă decât conexiuni pentru căști și handsfree prin Bluetoth, cam atât. Nu poți să te conectezi la computer prin Bluetooth.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

daca esti nou la capitolul “iPhonie” atunci banuiesc ca nu ai auzit de jailbrake, unlock si-asa mai departe.. exista o aplicatie care permite conectarea si transmiterea datelor/melodiilor/imaginilor, samd, prin bluetooth, dar nu o vei gasi in AppStore.. iBluetooth am impresia ca-i spune, costa si aia cativa dolari dar dintr-un alt magazin de aplicatii, nepermise de catre Apple in magazinul oficial..

daca chiar ai nevoie de ea, familiarizeaza-te nitel cu telefonul si apoi cauta pe-aici prin forum topicuri ce te vor ajuta sa-l “crack-uiesti”.. pentru tutoriale si alte nebunii poti sa arunci o privire pe http://www.iclarified.com

good luck!

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti-Timisoara
Macuser din: 07.01.09

ba da se poate conecta iPhoneul la calc.
eu am conectat la Macbook si prin asta intru pe net.
Macul trebuie sa gaseasca telefonul la: System Preferences >>> Bluethooth >>>  (jos in stnaga “+”) Setup new device si de acolo sigur te descurci.
La mine merge. Nu am jailbreak.

Semnătură 

Tiberiu Molnar

Bucharest ROMANIA

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Mulțumesc pentru răspunsuri!
Am auzit și de jailbreak, dar repet nu țin neapărat să mă conectez prin bluetooth la mac atât timp cât sincronizările le fac prin cablul de date!
Înainte am avut un sony ericsson C902 care mergea fără probleme prin bluetooth, inclusiv sincronizările, și pe care mac-ul l-a recunoscut din prima!
Am făcut set up new device, mac-ul vede iPhone-ul, sunt paired, dar nu-l conectează...

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Sincronizare nu merge si transfer multimedia. Doar net. Dar ideea e ca se poate conecta. Iar pt transfer multimedia de pe iphone pe iphone foloseste aplicatia Mover de pe App. Store. E tare fain.
Poti vedea pe apple.com la iphone >>> new tv adds primul video. E haios softul. Eu am luat si merge fain

Semnătură 

Tiberiu Molnar

Bucharest ROMANIA

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Încă odată mulțumesc pentru răspunsuri! M-am liniștit!
Aveam un pic de stress să nu fie vreo problemă cu sculele astea șmechere de la apple!!!
Anyway, sunt foarte mândru că mi-am asortat mac-ul cu un iPhone!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

A stapanesti sanatos wink

Semnătură 

Tiberiu Molnar

Bucharest ROMANIA

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 06.05.09
TiberiuMolnar - 13 August 2009 01:25 AM

Sincronizare nu merge si transfer multimedia. Doar net. Dar ideea e ca se poate conecta. Iar pt transfer multimedia de pe iphone pe iphone foloseste aplicatia Mover de pe App. Store. E tare fain.
Poti vedea pe apple.com la iphone >>> new tv adds primul video. E haios softul. Eu am luat si merge fain

lol. te’ai linistit ca bluetooth’ul de pe 3GS nu e bun de nimic. mda, si eu, azi mi’am ridicat 3GS’ul si am descoperit ce “bun” e. din pacate nu pot sa’i fac jailbreak sa folosesc aplicatii 3rd party pt ca’s developer si plm…

Semnătură 

mac mini dual core
iPad
iPhone 3GS
iPod Touch 2G

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 17.03.07

smile esti tare vehement si totusi semnatura…

Semnătură 

A Greener Apple

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Din: 
EMacsi - 22 Septembrie 2009 07:58 PM

semnatura reflecta faptul ca programez pe iPhone / iPod Touch si atat. chiar nu’s fan apple. in primul rand ma dezgusta politica lor si am vazut ca in general ei pun accent pe look / factoru “wow” si mai putin pe functionalitate. pe mine ma intereseaza doar partea cu aplicatiile ce se pot dezvolta pe aceste device’uri si nimic mai mult, intr’adevar ultimu iPhone este un programmer’s heaven ca sa zic asa, atatea tehnologii disponibile intr’un singur device, chiar misto. dar daca e sa lasam aplicatiile la o parte, iPod’ul este probabil unul dintre cele mai proaste mp3 playere existente din punct de vedere al calitatii sunetului, iar iPhone’ul nu ma pronunt ca deabia l’am luat dar din ce zic altii cica nu’i asa stralucit ca telefon. oricum nici n’am de gand sa’l folosesc pt asa ceva.  pt asta am un nokia care indeplineste ambele functii si in plus e f micutz si comod si e peste Touch la calitate sunet. faza e ca daca tot am cumparat 3GS’ul asta ma asteptam totusi sa fie si bluetooth’ul ala bun la ceva, sa pot sa transfer poze, muzica, etc dar vad ca nu e cazu.

Semnătură 

mac mini dual core
iPad
iPhone 3GS
iPod Touch 2G

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Sf. Gheorghe
Macuser din: 02.08.09

Ce legătură are jailbreakul cu faptul că ești developer?

Semnătură 

MacBook Pro 13”, iPad Air 2, iPhone 6 plus, Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
Rank
Newbie
Din: 
Fmac - 23 Septembrie 2009 06:51 AM

Ce legătură are jailbreakul cu faptul că ești developer?

din cate stiu nu pot sa folosesc pt development un device cu JB.

Semnătură 

mac mini dual core
iPad
iPhone 3GS
iPod Touch 2G

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Sf. Gheorghe
Macuser din: 02.08.09

Nu e adevărat. JB nu împiedică cu nimic dezvoltarea de aplicații pe iphone

Semnătură 

MacBook Pro 13”, iPad Air 2, iPhone 6 plus, Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 17.03.07
MAXXX - 22 Septembrie 2009 08:25 PM

semnatura reflecta faptul ca programez pe iPhone / iPod Touch si atat. chiar nu’s fan apple. in primul rand ma dezgusta politica lor si am vazut ca in general ei pun accent pe look / factoru “wow” si mai putin pe functionalitate. pe mine ma intereseaza doar partea cu aplicatiile ce se pot dezvolta pe aceste device’uri si nimic mai mult, intr’adevar ultimu iPhone este un programmer’s heaven ca sa zic asa, atatea tehnologii disponibile intr’un singur device, chiar misto. dar daca e sa lasam aplicatiile la o parte, iPod’ul este probabil unul dintre cele mai proaste mp3 playere existente din punct de vedere al calitatii sunetului, iar iPhone’ul nu ma pronunt ca deabia l’am luat dar din ce zic altii cica nu’i asa stralucit ca telefon. oricum nici n’am de gand sa’l folosesc pt asa ceva.  pt asta am un nokia care indeplineste ambele functii si in plus e f micutz si comod si e peste Touch la calitate sunet. faza e ca daca tot am cumparat 3GS’ul asta ma asteptam totusi sa fie si bluetooth’ul ala bun la ceva, sa pot sa transfer poze, muzica, etc dar vad ca nu e cazu.

Pai ce developer esti tu, daca nu cunosti platforma? Ma rog, sunt total offtopic, fa o aplicatie, fii de succes, ia-le banii si uraste-i. Nu le dori raul, ca ramai fara paine smile. Oricand poti da foc la gadgeturi totusi smile!

Semnătură 

A Greener Apple

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
Rank
Newbie
Din: 
EMacsi - 23 Septembrie 2009 10:23 AM
MAXXX - 22 Septembrie 2009 08:25 PM

Pai ce developer esti tu, daca nu cunosti platforma? Ma rog, sunt total offtopic, fa o aplicatie, fii de succes, ia-le banii si uraste-i. Nu le dori raul, ca ramai fara paine smile. Oricand poti da foc la gadgeturi totusi smile!

din punctul de vedere al unui developer, stiu la ce pot sa folosesc bluetooth’ul in aplicatiile mele, eu ziceam din punctul de vedere al unui utilizator, ca bluetooth’ul e cam degeaba daca nu poti sa transferi poze, muzica, etc. oficial, poti sa’l folosesti pt casti cu bluetooth si p2p gaming sau transfer de date intre aceeasi aplicatie, dar doar date din sandbox’ul aplicatiei. a, ca merge cu JB si cu nushce aplicatie neoficiala sa transferi ce vrei tu e alta treaba, dar cum am spus eu ca developer am o retinere sa fac JB la device’urile mele.

Semnătură 

mac mini dual core
iPad
iPhone 3GS
iPod Touch 2G

1 din 3
1

‹‹ stereo headset      Edge icon. ››