2 din 3
2
Bluetooth pe iPhone
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
Rank
Newbie
Din: Galati/Bucuresti
Macuser din: 07.05.11

Ce supărată eram… :(:(:( că m-ai aveam un pic și-mi zburam tel pe geam crezând că nu merge bluetooth-ul de la el și când colo citesc aici că NU pot să TRANSFER NIMIC de pe MBP pe iPhone…acu’ nu numai că sunt supărată dar sunt și DEZAMĂGITĂ complet…:((:((:((... imi vine să urlu de ciudă....

Semnătură 

PRIMUL meu MERISOR… smile smile smile și mă abțin să nu-l mănânc la cât de mult îmi place
 Macbook Pro (2011) - 2.3 GHz Intel Core i5,  4 GB 1333 MHz DDR3, HDD - 320 GB, OSX 10.6.7
 iPhone 3GS 16GB

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 04.03.11

Bluetooth e tehnologie veche, viteza mica, buna sa transferi o poza sau ultimul ringtone cu vocea lui guta minune de pe un 3310 pe alt 3310.
Eu folosesc wifi pentru a pune date pe iphone, sunt aplicatii atat pe appstore (incepand cu dropbox) cat si pe cydia (pentru cei jailbreakuiti), macar am cativa MB/sec si nu imbatranesc langa el pana transfera un film.
Tot nu inteleg ce treaba are developmentul cu jailbreakul, dar na, fiecare cu ciocarlia lui.

Semnătură 

MBP 2011 15” i7 2.2Ghz 8GB Ram Kingston HyperX 240GB SSD AMD 6750 1GB
iPad 16GB Wifi
iPhone 3GS
Time Capsule 1TB
AppleTV 2

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.11.08

ba, bluetooth-ul e tehnologie veche PE IPHONE. iphone 4 are DOAR bt v2.1
galaxy s are bluetooth v3.  daca va intereseaza cautati pe wiki diferenta.

Semnătură 

iMac early 2008 (2,4Ghz C2D, 64GB SSD + 60GB 2nd SSD, 4 GB RAM)
Time Capsule 1TB
iPod Touch 4th Gen 32GB

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08
iulik17d - 12 Iunie 2011 04:17 AM

ba, bluetooth-ul e tehnologie veche PE IPHONE. iphone 4 are DOAR bt v2.1
galaxy s are bluetooth v3.  daca va intereseaza cautati pe wiki diferenta.

Ia-ti galaxy s daca te atrage versiunea 3.0 de bluetooth smile

Cine isi ia iphone si vine dupa aceea pe forumuri si se plange si se dezamageste ca nu poate folosi transferul prin bluetooth pentru o poza sau o manea, eu unul sunt de parere ca nu-si merita telefonul. 1 la mana pentru ca si-a luat telefon fara sa citeasca inainte sau sa vada ce poate si ce nu poate face cu el si cu functiile lui, si 2 la mana pentru ca nu cunoaste in sine tehnologiile de conectare intre device-uri.

La ce mama supararii sa transfer 3 giga de muzica intre mbp si iphone prin bluetooth??? cand pot baga cablul si le transfer in 15 minute nu in 3 ore.

Asa ca, nu-mi spune mie de diferenta de viteza intre 2,4 Mbits si 24 Mbits , ca nu mi se pare relevant. Citeste mai bine pe wikipedia si vezi ca atingerea vitezei de 24 Mbits e conditionata si de altceva, nu numai de conexiunea bluetooth in sine a telefonului.

Nu mai aruncati argumente aiurea asa numa sa va aflati in treaba.

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member

bluetooth-ul este o tehnologie de transfer date. ca apple a blocat ca sa transfere doar semnal audio mi se pare o porcarie.
am vrut sa-mi iau iphone dar e doar marketing. platesc 80% brandul. asa ca mi-am luat un galaxy s si bate la cur pe 4-le lu fratemiu. nu inteleg de ce tot pupati in cur apple. nu zic ca nu e bun, sistemul de operare e minunat (osx) dar exista si lucruri mai bune.

Semnătură 

Time Capsule 1TB
iPod Touch 4th Gen 32GB

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member

eu prefer sa trimit prin bluetooth decat sa tot conectez usb-ul. e mai usor.

Semnătură 

Time Capsule 1TB
iPod Touch 4th Gen 32GB

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

Iphone sau altceva “mai bun” tine numai de preferintele fiecaruia. Eu am un 3gs dar nu as da pe un galaxy ce o fi el, sunt multumit de el.
Asa ca faza cu batutu’ la ms dos tine numai de preferinte…

Bluetooth sucks! chiar este mai usor sa folosesc un cablu o data pe saptamana si restul ce am pe telefon sa trimit pe e-mail (unde se si pastreaza si pot trimite oricui vreau eu bai za wei) decat sa imi fac de lucru: deschide bluetooth, inchide bluetoot, da parry ca nu stiu ce s-a intamplat. A, trebuia sa deschid si calculatorul ca sa primesc o amarata de poza? Pai mai bine o trimit pe e-mail si deschid cand vreau eu poza aia de pe mail.
- bluetooth este slow…

... cum ziceam, preferinte.

Un singur lucru am avut problema: osx tiger si itunes + ultimia versiune de os 4.ceva cat este acum. Itunes pe tiger nu vrea mai mult de 9 si cum 10 nu pot instala nu pot face update sau altceva. Solutia? Save din adress book agenda si trimisa pe e-mailul Iphonului de unde le-a vazut pe toate, la fel ca si cand as si facut din itunes sau bluetooth. + am toata agenda salvata pe e-mail in caz de viitoare eroare de update sau back up ceva…

Bluetooth is sort of dead tbh…

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

Ce de greseli mai sus… cititi printre randuri, nu pot edita.

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

lasa ca din ios5 faci sync-ul prin wifi.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
iulik17d - 12 Iunie 2011 09:13 AM

bluetooth-ul este o tehnologie de transfer date. ca apple a blocat ca sa transfere doar semnal audio mi se pare o porcarie.
am vrut sa-mi iau iphone dar e doar marketing. platesc 80% brandul. asa ca mi-am luat un galaxy s si bate la cur pe 4-le lu fratemiu. nu inteleg de ce tot pupati in cur apple. nu zic ca nu e bun, sistemul de operare e minunat (osx) dar exista si lucruri mai bune.

Ce intelegi tu prin “bate la cur pe 4-le lu fraemiu”, detaliaza-mi concret, cu teste facute de tine sau cu situatii clare, ca sa-mi dau seama ce plusuri are galaxy-ul. formularea folosita de tine, e…cam abstracta, se pot intelege multe.

Fii clar si concis, ca la un proces, orice afirmi, sustine cu probe, altfel, orice spui, nu are nicio valoare smile

Semnătură 

iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 04.03.11

Eu vin din lumea Linux si Android, Linux datorita jobului, androizi am avut cam de toate HTCDesire, LG, Galaxy S. De ce bate la fundulet OSX si iOS?
Simplu: STABILITATE! Ma saturasem de FC-uri la Android, buguri, blocari. Linux si Android se inspira de la Apple, de multe ori duc mai departe optiunile disponibile, le fac mai customizabile, dar le lipseste stabilitatea pe termen lung. Pentru cineva care vrea stabilitate la un telefon, dar are nevoie si de functii de smartphone si nu-i ajunge un Nokia 1100, un iPhone e perfect. Pentru cei carora le place sa isi bage nasul in tot sistemul si inca nu s-au plictisit de erori e ok Android.
Stima.

Semnătură 

MBP 2011 15” i7 2.2Ghz 8GB Ram Kingston HyperX 240GB SSD AMD 6750 1GB
iPad 16GB Wifi
iPhone 3GS
Time Capsule 1TB
AppleTV 2

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06
Oana  - 11 Iunie 2011 10:11 PM

Ce supărată eram… :(:(:( că m-ai aveam un pic și-mi zburam tel pe geam crezând că nu merge bluetooth-ul de la el și când colo citesc aici că NU pot să TRANSFER NIMIC de pe MBP pe iPhone…acu’ nu numai că sunt supărată dar sunt și DEZAMĂGITĂ complet…:((:((:((... imi vine să urlu de ciudă....

Hai nu fi dezamagita, downloadeaza Air Sharing si transferi prin wifi, e mai bine.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member

Este o vorba in “lumea apple” - cand incerci sa faci ceva si nu-ti reuseste, inseamna ca o faci gresit. So, nu iphone-ul sau macbook-ul sunt de vina ca nu-ti ating asteptarile si nevoile, ci tu esti de vina ca ti-ai ales aceste doua produse, in necunostinta de cauza smile
Cand ai facut trecerea la OSX si iOS, trebuia sa studiezi inainte probleme de compatibilitate ale aplicatiilor intre platforme, ce poti face si ce nu poti face. Din cate vad, ai sarit pasul asta.

Mie mi-a luat juma de an de citit pe net, intrebat prieteni posesori de mac si utilizatori de OSX si iphone, pana sa ma hotarasc sa trec de pe windows si symbian, pe OSX si iOS. Nu regret trecerea.

Semnătură 

iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

ce anume vrei sa transferi?
muzica, poze… asta se face cu itunes
altceva?

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Se poate face prin servicii ca dropbox sau sugarsync.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

2 din 3
2

‹‹ stereo headset      Edge icon. ››