3 din 3
3
Bluetooth pe iPhone
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08
goosebumps4 - 12 Iunie 2011 02:10 PM

Se poate face prin servicii ca dropbox sau sugarsync.

Se pot face multe….da e mai usor sa te dezamagesti si sa te razvratesti dand vina pe produse si pe producator, decat sa stai sa iti descoperi produsul si tot ce poate face pentru tine.

E ca atunci cand te-ai duce la pescuit, fara scule si pe vreme rea, sa nu prinzi nimic, si sa pleci dezamagit dand vina pe balta ca nu are peste.

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
Rank
Newbie
Din: Galati/Bucuresti
Macuser din: 07.05.11
h3llboy - 12 Iunie 2011 12:02 PM

Este o vorba in “lumea apple” - cand incerci sa faci ceva si nu-ti reuseste, inseamna ca o faci gresit. So, nu iphone-ul sau macbook-ul sunt de vina ca nu-ti ating asteptarile si nevoile, ci tu esti de vina ca ti-ai ales aceste doua produse, in necunostinta de cauza smile
Cand ai facut trecerea la OSX si iOS, trebuia sa studiezi inainte probleme de compatibilitate ale aplicatiilor intre platforme, ce poti face si ce nu poti face. Din cate vad, ai sarit pasul asta.

Mie mi-a luat juma de an de citit pe net, intrebat prieteni posesori de mac si utilizatori de OSX si iphone, pana sa ma hotarasc sa trec de pe windows si symbian, pe OSX si iOS. Nu regret trecerea.

Eu m-am decis în câteva săptămâni să-mi iau un macbook, din cauză unui update făcut la bios, ca pe urmă acesta să mi se blocheze când deschideam laptop-ul fară să continue încărcarea Windows-ului dacă nu-i dădeam cu Enter, problema era și încă este din cauza unui program promo, care făcea parte din pachetul inițial cu care a venit, de care n-am avut nevoie și l-am șters fără să știu că voi întâmpina probleme după 3 ani cu un update al bios-ului și că programul ar fi trebui să fie prezent în momentul procesului>>> concluzia >>>am renunțat fără regrete la Windows și fără să consult părerile altora, altfel cine știe cum m-ar fi influențat cele rele și nu l-aș mai fi cumpărat never :D

dacuBurebista - 12 Iunie 2011 01:55 PM

ce anume vrei sa transferi?
muzica, poze… asta se face cu itunes
altceva?

Vroiam să transfer cu bluetooth-ul niște poze și deocamdată nu pot cu iTunes pt că iPhone-ul meu a rămas sincronizat pe vechiul laptop și dacă-l sincronizez pe macbook pierd toată muzica :-( >>> așă că până nu-mi adaug din nou listele cu muzică pe mac nu fac sincronizări :-(

Până la urmă le-am trimis prin mail… grin grin grin

Semnătură 

PRIMUL meu MERISOR… smile smile smile și mă abțin să nu-l mănânc la cât de mult îmi place
 Macbook Pro (2011) - 2.3 GHz Intel Core i5,  4 GB 1333 MHz DDR3, HDD - 320 GB, OSX 10.6.7
 iPhone 3GS 16GB

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Iti trebuie ceva gen senuTi. Nu numai ca are un nume genial (iTunes inversat), dar face ce spune. Asta costa, dar parca sunt unele si free.

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Oana  - 11 Iunie 2011 10:11 PM

Ce supărată eram… :(:(:( că m-ai aveam un pic și-mi zburam tel pe geam crezând că nu merge bluetooth-ul de la el și când colo citesc aici că NU pot să TRANSFER NIMIC de pe MBP pe iPhone…acu’ nu numai că sunt supărată dar sunt și DEZAMĂGITĂ complet…:((:((:((... imi vine să urlu de ciudă....

Daca ai jailbreak, ar fi Celeste din Cydia, care permite transferul fisierelor prin Bluetooth. Nu l-am incercat, costa 10 dolari si avea probleme, cel putin pana la versiunea precedenta.

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
Rank
Newbie
Din: Galati/Bucuresti
Macuser din: 07.05.11
altero - 14 Iunie 2011 08:56 PM
Oana  - 11 Iunie 2011 10:11 PM

Ce supărată eram… :(:(:( că m-ai aveam un pic și-mi zburam tel pe geam crezând că nu merge bluetooth-ul de la el și când colo citesc aici că NU pot să TRANSFER NIMIC de pe MBP pe iPhone…acu’ nu numai că sunt supărată dar sunt și DEZAMĂGITĂ complet…:((:((:((... imi vine să urlu de ciudă....

Daca ai jailbreak, ar fi Celeste din Cydia, care permite transferul fisierelor prin Bluetooth. Nu l-am incercat, costa 10 dolari si avea probleme, cel putin pana la versiunea precedenta.

Nu am hack-uit încă phone-ul…:)... oricum am rezolvat wink multumesc de sfaturi tuturor și ție

OFFTOPIC

Pt lumea care vorbește pe lângă subiect mai bine se-abține că ne obosim ochii citind chestii care nu ne sunt utile >>> pt cei care se simt cu musca pe căciulă

Semnătură 

PRIMUL meu MERISOR… smile smile smile și mă abțin să nu-l mănânc la cât de mult îmi place
 Macbook Pro (2011) - 2.3 GHz Intel Core i5,  4 GB 1333 MHz DDR3, HDD - 320 GB, OSX 10.6.7
 iPhone 3GS 16GB

3 din 3
3

‹‹ stereo headset      Edge icon. ››