Ziua buna
Am si eu o intrebare
Majoritatea pozelor cu iPhone 2G (de pe net) au o iconita “E” care vine de la Edge (duh) si e intre retea si wi-fi.
Eu is pe 3.0.1,iPhone 2G..jailbreak..vodafone..da unde ii iconita ?
Nici cand inchid wireless-ul si trec pe net mobil nu imi apare..am cautat in cydia da nu am gasit,pot cumva sa o pun acolo la locul ei ?
Nu ma deranjeaza asa tare,dar daca am ceva,imi place sa fie toate la locul lor
Iti iei o masina si nu ai indicator de combustibil,te deranjeaza lipsa sau nu ?
Ziua buna
Am si eu o intrebare
Majoritatea pozelor cu iPhone 2G (de pe net) au o iconita “E” care vine de la Edge (duh) si e intre retea si wi-fi.
Nici cand inchid wireless-ul si trec pe net mobil nu imi apare..am cautat in cydia da nu am gasit,pot cumva sa o pun acolo la locul ei ?
Vodafone nu are Edge, are GPRS, deci nu are ce iconita sa iti apara.
Nu stiu daca e relevanta informatia, dar eu de cand mi-am dezactivat din retea serviciul de date de la Orange, nu imi mai apre nicio iconita, nici cand activez 3G-ul, nici cand il dezactivez.
Nu stiu daca e relevanta informatia, dar eu de cand mi-am dezactivat din retea serviciul de date de la Orange, nu imi mai apre nicio iconita, nici cand activez 3G-ul, nici cand il dezactivez.
Pai Orange preseteza totul automat la iPhone, avand in vedere ca e retea oficiala….tocmai din cauza asta cei care au telefoanele activate la Orange nu au meniul Settings / General / Network / Cellular Data Network.......deci odata dezactivat serviciu, iPhone-ul nu mai primeste informatia de la Orange si astfel vede ca nu exista serviciu de date. Clever…..dar nasol!
Ziua buna
Am si eu o intrebare
Nu ai cum sa faci E pt ca nu exista EDGE la Vodafone…..totusi exista in Cydia un packet “GPRSicons” care iti skimba punctul intr-un patrat albastru cu litera G inauntru.
am patit o chestie ciudata…am cosmote de aproape 2 ani pe iphoneul meu 3g .... acum 3 h eram intr-un shop cu wireless si am zis sa ma conectez si eu…ca tot omul. Doar ca incepuse sa mi se miste mai rau ca ochiul mortului asa ca i-am dat restart… dupa restart si parasirea locatiei respective mi-a aparut (pt prima data in 2 ani) semnul E….mi se pare foarte ciudat deoarece am si posibilitatea de a inchide wireless 3g, edge cu sbsettings sau cum se numeste bara de sus, si surpriza, il inchid dar E-ul tot ramane pe ecran. Din settingsurile iphoneului am totul inchis in afara de Airplane mode…si apropo…cand il bag pe avion mode imi dispare si carrieru si E-ul…
Incerc sa ma conectez la net si nu merge cand nu am wireless, deci trafic nu imi face dar ma enerveaza E-ul care sta ciudat acolo. Cred ca il voi resofta….ceva pareri ?
[ Modificat: 09 Ianuarie 2010 03:17 PM de Alex D ]
Cum ai vrea sa iti apara reteaua si E-ul cand il pui in Airplane mode? Airplane mode inseamna ca el nu mai poate transmite semnale 3G/E/Gprs; doar esti in avion, teoretic, nu? Wi-fi merge in airplane mode ca sa poti folosi wi-fi in avioanele in care este acest serviciu.
Cum ai vrea sa iti apara reteaua si E-ul cand il pui in Airplane mode? Airplane mode inseamna ca el nu mai poate transmite semnale 3G/E/Gprs; doar esti in avion, teoretic, nu? Wi-fi merge in airplane mode ca sa poti folosi wi-fi in avioanele in care este acest serviciu.
eu doar am afirmat ca singurul mod in care pot scoate icoana de pe display e cu airplane mode…ceea ce mi se pare foarte bizar…. e imposibil sa nu existe si alta varianta( pe care deja am incercat-o ) sa poata scoate acea icoana