Xela cred ca a vrut sa intrebe urmatoarea chestie, legata de intalnire: “Se poate face si o prezentare cu noul Quark, ca tot a aparut recent, stiu ca sunt oameni care au sapat si prin el, macar asa doar noutati??”
Am facut “merge” si mesajul lui a ajuns primul in lista.
Problema nu e in forta procesorului: Quark, de la 6 in sus, nu se simte bine decit pe dual (minimum G4), iar 7 nu poate fi hotarit pe nici un monoprocesor sa ruleze decent! Chiar pe PB merge greoi (cred). Nu stiu daca e binar, altfel ar merge bine pe Core Intel. Quark 7 repara citeva stupizenii ale lui 6: modul de denumire al documentelor, dimensiunea, randarea fonturilor. Apoi are transparente criminale si umbre exceptionale. Dar, cum am spus, ii trebuie un dual! Ceea ce, daca imi aduc aminte de Quark 3, e o mare porcarie: ala era programul cu cea mai mica cerere de resurse!
OK, pot sa fac doua demonstratii: una in Classic (Fontographer) si alta in FontLab.
Putem face rost de un proiector?
Super cool! De mult vroiam sa avem si ceva teme la intalniri, ca e buna berea, dar daca mai si invatam cate ceva, cu atat mai bine!
Proiector poate poate huk, daca-l rugam frumos: Te rugam frumos, huk!
Oricat as vrea cred ca n-o sa pot sa aduc proiectorul pe care l-am mai adus ca sunt niste traininguri la Sf.Ghe organizate de ONGul nostru si proiectorul va fi plecat din birou. Exista o sansa (nesansa) sa fiu si eu la trainingurile alea asa ca s-ar putea sa lipsesc cu totul, inca nu e stabilit. Daca vin, o sa incerc sa iau unul din alta parte ca as avea de unde… nu promit nimic insa.
Nu ar putea cineva sa vina cu o camera video (cu DV) sa filmam demonstratiile & momentele esentiale, le editam in iMovie si tragem un DivX cu ele sa i-l dam lui Tudor ?