4 din 6
4
joi, 29 iunie - intalnire Macuser.ro
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

Fratilor, unde-i salamandra asta? ca s-ar putea sa ajung si io prin Bucuresti.
Si ce traba sa mai iau cu mine? Cotizatie, pt femeia de servici parca auzisem, bomboane etc.?
Regulamentu, ca sa zic asa.
Multam si sper sa ne vedem cu bine.

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

deruleaza aici, vei gasi si o harta

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Iti compilez din posturile trecute, poate gasesc si pozele din satelit…

Salamandra House se află imediat după colțul stației metro Grozăvești vizazvi de Carrefour. Dacă ieșiți pe cealaltă gură a metroului, veți traversa bulevardul. Alături e un teren viran, improvizat ca loc de parcare.

Atasez poza, ca poate mai sunt cate unii care vor sa vina pentru prima data si i-ar ajuta.
Salamadra e chestia din centru, cu umbrelute si acoperis rosu. Intre Salamadra si Carrefour e Dambovita, iar in stanga e statia de Metrou Grozavesti (rog sa fiu corectat daca nu-i asa, nu prea folosesc metroul).
Las poza asa mare, sa se vada mai bine amanuntele.

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
OMU - 28 Iunie 2006 09:47 PM

Fratilor, unde-i salamandra asta? ca s-ar putea sa ajung si io prin Bucuresti.
Si ce traba sa mai iau cu mine? Cotizatie, pt femeia de servici parca auzisem, bomboane etc.?
Regulamentu, ca sa zic asa.
Multam si sper sa ne vedem cu bine.

Stație Metro Grozăvești, ieșirea vizavi de Carrefour, imediat după terenul viran care arată groaznic.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

Multamesc pentru indrumare.

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Administrator

Hai, cu mic cu mare, la Salamandra.

Un motiv in plus: dupa cum spuneam si in topicu’ cu tricourile, surplusul de bani care se aduna se transforma in bere (miracol !!!). In functie de cati vin azi din cei care trebuie sa-si mai ia tricourile, suma va varia intre fo 350k si 550k. E ceva bere de dovedit…

Ia sa vedem, are efect anuntul asta…? smile

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
altero - 29 Iunie 2006 09:05 PM

Hai, cu mic cu mare, la Salamandra.

Un motiv in plus: dupa cum spuneam si in topicu’ cu tricourile, surplusul de bani care se aduna se transforma in bere (miracol !!!). In functie de cati vin azi din cei care trebuie sa-si mai ia tricourile, suma va varia intre fo 350k si 550k. E ceva bere de dovedit…

Ia sa vedem, are efect anuntul asta…? smile

pai vin pe jos si iti beau berea sau cu masina sa ti-o arat?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRankRank
Administrator

Vreau si eu, va rog, poze de la intalnire in format maxim 1024, pe mail la la mac.com . Sencks.

[ Modificat: 26 Aprilie 2007 08:37 PM de Administrator ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Administrator

Am pus pozele mele (mersi amenono) pe site.
Iti trimit huk, originalele.

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRankRank
Administrator

era bowling, nu biliard. si infrared, nu retea. Si de fapt nu era nici… LOL

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti

vreau si eu pozele mari

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pozele mari le-am pus pe ftp://muncii-2-100.office.kappa.ro/. Daca va cere user si pass, ambele sunt roland. Sper sa mearga…

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRankRank
Administrator

Nu incercati la jegul de ftp, ca nu merge…

Anyway, am terminat de mesterit la film, acum rasneste sa-l faca H.264. Zice ca mai are vreo 7 ore… Merge greu cu codecu asta. (Filmul are 55 minute) Chestia e ca iese de vreo 250 megi; nici nu stiu daca il pot posta pe site-ul meu; mai vedem cand e gata. I-am pus si capitole, poate il fac si DVD, ca merge mult mai repede decat H.264.

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRankRank
Administrator

(scuze ca postez dupa mine, dar daca editez poate nu vede lumea)

Vreau si eu pozele celorlalti (luca sigur a facut, poate au mai fost si altele), la rezolutie cat mai mare, pe adresa: altero la macpunctcom. Danke.

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRankRank
Administrator
altero - 30 Iunie 2006 09:15 PM

nici nu stiu daca il pot posta pe site-ul meu; mai vedem cand e gata

N-are sens sa incerci pe .mac ca n-o sa mearga cu mai mult de 30k pe sec.

Poate doneaza cineva niste bandwidth? In caz contrar pot sa-l pun eu pe un server de hotline (cu viteza mare dar nu pot sa-l dau “la liber”) sau pe unul de ftp (maxim 128kBps).

Semnătură 

4 din 6
4