Propunere
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Schwelm, Deutschland
Macuser din: 07.12.08

Am vandut si eu recent un macbook negru (multumesc macuser.ro; altfel nu stiu ce as fi facut).....  Am si eu o mica obiectie: Din cauza ca pe acest forum se vand foarte multe produse (si in general e o comunitate foarte activa), anunturile de la sectiunea Vanzari “aluneca” in josul paginii, sau chiar trec pe paginile 2,3,..., fiind ordonate dupa data. E drept, exista functia de search, dar, nu ar fi mai simplu sa deschideti voi (astia cu puteri supranaturale smile ) cateva subcategorii de genul : Portabile, Desktop, Displays, Accesorii, iPod-uri, iPhone-uri, etc? Astfel omu’ gaseste mai repede si fara batai de cap produsul dorit (poate isi mai alege si un accesoriu, doua), iar vanzatorul e fericit ca-si vinde marfa mai repede. Site-ul NU trebuie sa se transforme intr-un magazin online, dar, putina organizare (nemteasca) nu strica.

[ Modificat: 14 August 2009 11:27 PM de Administrator ]
 Semnătură 

MacBook Pro 17”, 2.2GHz quad i7, 4GB ram
MacBook 13,3”, 2.4GHz, 4GB ram, 10.6
iPhone 3GS White; 32 GB
iPod Nano first Gen.; 2 GB
iPod Shuffle first Gen.; 1 GB
Canon EOS 450D

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 24.01.09

ar fi cam multe categorii iar daca omu nu stie la ce categorie ar fi produsul ar posta in alte locuri decat cele corecte, thus, mai multa munca pt moderatori, mie imi place cum este acuma, searchul merge cum trebuie si parca e mai usor de urmarit cand sunt toate la un loc…

Semnătură 

fac ce fac dar stiu ce fac…

PowerBook G4 17” High-Res 1.67Ghz

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Omul nu stie la ce categorie sa isi puna marfa? Dar e foarte simplu…

Semnătură 

iPhone 3GS White; 32 GB
Canon EOS 450D

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

mie mi se pare utila propunerea, 3-4 categorii, nu multe.
si refuz sa cred ca cineva o sa-si puna iPodu la vanzare in sectiunea de desktopuri.
poate sa fii confuz unde sa-ti pui imacu, la desktop sau la monitor.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

EE nu stie subforumuri din forumuri din categorii…
transformarea forumui de vazari in categorie ar da importanta prea mare unei activitati si asa mai mult tolerata pe macuser.ro

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti Timpuri Moi
Macuser din: 05.03.09

Si eu sunt pro .......poate asa cei care au mai putine cunostinte in materie de mac- aplle primesc un sprijin;)

Semnătură 

Ipod Nano g3 black 8gb
Dell Studio 1535 black
HTC DESIRE

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Eu zic că totul e ok aşa cum e în momentul actual.

Tu oricum ţi-ai rezolvat treaba cu brio cu ajutorul forumului care este în stadiul actual. Poate vânzarea laptopului tău nu ar fi avut loc, sau s-ar fi întâmplat mai greu dacă forumul nu arăta aşa.

În concluzie, dacă tu ai vândut produsul fără greutăţi în condiţiile de faţă, de ce ai vrea ca forumul să sufere o schimbare?

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.08.08
Ǻndяei - 14 August 2009 08:52 PM

Eu zic că totul e ok aşa cum e în momentul actual.

Tu oricum ţi-ai rezolvat treaba cu brio cu ajutorul forumului care este în stadiul actual. Poate vânzarea laptopului tău nu ar fi avut loc, sau s-ar fi întâmplat mai greu dacă forumul nu arăta aşa.

În concluzie, dacă tu ai vândut produsul fără greutăţi în condiţiile de faţă, de ce ai vrea ca forumul să sufere o schimbare?

Are dreptate. Daca cineva ar fi cautat un desktop nu ar fi vazut si oferta ta. Asa, accidental sau nu, a vazut-o si i-a placut.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

... cine nu stie sa folosesca functia de cautare (search)?
exista chiar si cautare avansata…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.02.06

nu e vorba de search. cateodata, mai “prasim” prin anunturi si ne cad ochii pe ceva interesant (vorbesc dpdv al unuia care cumpara).

ar fi o idee interesanta sa avem categorii. mai mult, eu chiar as scoate rezultatele de la vanzari din search-ul de new posts. asa ar fi ca un minisite de sine statator.

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 13.03.08

Asa ne place sa complicam lucrurile simple…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

A adresa niste nevoi si a imbunatati un produs cred ca face parte din secretul evolutiei.

Suntem siguri ca tu acasa gatesti cu focul in mijlocul bucatariei si toate uneltele tale sunt din piatra (totusi, ma intreb cum anume postezi aici).

In alta ordine de idei,  altceva decat a emite remarce filozofice pe un ton de superioritate, ai ceva util sa ne spui?

[ Modificat: 14 August 2009 10:07 PM de sigxcpu ]
 Semnătură 

60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 13.03.08

Tocmai ai irosit 6 tanduri de text. Chiar nu ai inteles ce vreau sa spun? Si explica-mi te rog unde ai vazut tonul de superioritate. Ca iute de manie vãd ca esti, si frustrat la maxim de ce raspuns am indraznit sa dau…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

In fine. Din nou vorbesti off-topic. Lasa asa. Seara buna.

Semnătură 

60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

Functia de search poate fi folosita DAR exista cazuri in care omul nu stie exact ce doreste; ca vrea macbook, macbook pro, sau alte modele (aici ma refer la persoanele care nu sunt initiate in lumea apple). Si atunci cauta asa: Paaaiii.. Vreau sa fie laptop.. atunci da la “Portabile” si gaseste anuntul care i se potriveste cel mai bine (dpdv al pretului, nevoilor, etc). Cum spunea .ral:cr… Nu trebuie multe categorii, nu multa bataie de cap! Asa, amestecate, (adaptoare, cabluri, calculatoare, etc) iti dau impresia de haos….
@Andrei: Mi-am vandut laptopul, dar, poate il vindeam mai repede si poate primeam mai multi bani daca era pe prima pagina si nu sarea pe pagina a 2-a (Sunt oameni care din plictiseala intra la rubrica “Vanzari”)
@romescu: Am facut o propunere, nu am complicat un lucru (aparent) simplu. Poate imi aduci si niste argumente de ce ar trebui sa ramana asa cum este wink Atunci ai avea mai mult succes.

Va rog sa nu va certati!

Semnătură 

iPhone 3GS White; 32 GB
Canon EOS 450D

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

periodic se aduc ‘argumente’ neconvingatoare…
gata si cu discutia asta, ca intram nervosi in weekend

‹‹ Regulament      anunt vanzare sters ››