(posibila) problema cu iTunes
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.08.09

Salut,

Am o intrebare legata de iTunes… Sunt nou convertit pe Mac, si, ca multi altii, duc lipsa WinAmp-ului…

Problema mea este ca am un director de 98gb cu muzica adunata in ultimii 6 ani, pusa toata pe un HDD extern LaCie, 250gb, conectat prin USB la Mac Mini (ultimul model -> nu are firewire 400, ca HDD-ul care e mai vechi, deci singurul mod de a le conecta este prin USB, pana nu imi iau un cablu fw400-800).

Cand am vrut sa incarc toata muzica intr-un playlist, a trebuit sa astept aproape 2 ore (fara gluma) sa-si faca treaba. E normal sa ia atata timp sa incarce niste melodii? Stiu ca e mult, dar de ex, pe Windows, le incarcam imediat in Winamp, nu pierdea vremea facand nimici altceva…

Tin sa mentionez ca am dezactivat optiunea cu copiatul in library sau music folder sau cum se numea.

Exista vreo posibilitate sa ocolesc tot procedeul asta si doar sa-mi fac un playlist rapid cu ce am?

Sper ca m-am exprimat destul de clar si cat de cat pe intelesul vostru. Astept sfaturi,

multumesc smile

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

preferințe / advanced / iTunes Music Folder location
acolo ai selectat hardul tău, vrei să zici… dar dacă legătura e pe usb, e posibil ca prima oară să stea iTunes mai mult ca alt soft pentru a-și face baza de date wink
dar în timpul ăsta, puteai asculta muzică...

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 15.11.08

Itunes sta foarte mult pana adauga si artwork-ul melodiilor, spre deosebire de winamp, iar la 98 de gb se simte. Legat de conexiunea usb, eu cand rulez un film de pe Hdd-ul extern se misca uneori sacadat, chiar daca am un hdd extern identic cu cel al macului.

Semnătură 

Setup: cateva produse Apple pe care nu simt nevoia sa mi le afisez aici.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.08.09

Sincer, nu-mi trebuie artwork, nici album cover sau alte gaselnite. Pentru asta am CDuri in biblioteca… Se poate cumva sa selectez sa nu mai incarce atatea chestii, ci doar melodia propriu-zisa ?

Mersi

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

sunt și alte playere audio…
dar, cum ziceam, doar la prima lansare iTunes iși face librăria
apoi nu mai ai probleme
sau nu am înțeles ce se întâmplă la tine?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 03.07.09

Sigur nu ți le-a copiat toate încă odată în librăria iTunes?

Semnătură 

We Want Apple Romania!