hamilton - 17 August 2009 05:15 PMeu chiar cred ca tipul nu era copil..
eu chiar cred ca tipul nu era copil..
atunci era un om mare cu minte de copil
Quod me nutrit, me destruit.
Si ca sa pastram un spirit optimist…......dupa 4 gloante trase tot nu s-a rupt in doua bietul iFon. Oare alte telefoane ar rezista la 4 bullet-uri ? Deci este un telefon inchegat dom’le
MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM iPhone 1st gen 8 gb iPod clasic 80 gb AEBS Dual Band Airport Express iPhone 5 16 gb
Eu ma duc sa ma culc.
— Tiberiu Molnar
Bucharest ROMANIA
TiberiuMolnar - 17 August 2009 05:20 PMEu ma duc sa ma culc.
un lucru intelept
Ce legatura are cu tema topicului?
is curios daca 2G-ul ar rezista mai mult ca e aluminiu…
Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?
15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20” Cinema Display iPhone Plus. Watch 38MM Stainless Steel. AirPods iPod Nano. TV 4K. AirPort Extreme.
Haideti sa facem si noi video de asta. Eu aduc camera video. Cine aduce iPhone? )))))
Restituim dp aceea )))
iPhone 3GS dropped in the pool. interesant..chiar pare adevarat filmu..
Pare. Poate chiar e adevarat. Dar partea a 2-a sigur nu va mai filma
hamilton - 17 August 2009 05:21 PMis curios daca 2G-ul ar rezista mai mult ca e aluminiu…
da, 2 G e bullet proof
gKnife - 17 August 2009 05:21 PMTiberiuMolnar - 17 August 2009 05:20 PMEu ma duc sa ma culc. Ce legatura are cu tema topicului?
ce te nemultumeste ?
fac ce fac dar stiu ce fac…
PowerBook G4 17” High-Res 1.67Ghz
TiberiuMolnar, azariel si gKnife sunt avertizati pentru offtopic. ThaNila01 are contul suspendat pentru 30 de zile pentru a doua oara pentru offtopic.
Pleaca adminul in vacanta sau la munca, trolii sar pe masa. Mai comenteaza cineva offtopic?
Pai nu ai ce comenta, tine-ti tastele in frau. Aici nu e mirc si nici concurs de mangaiere publica a orgoliilor personale.
eu personal cred ca e antireclama, prea bine e facut montajul ...