sunt la primul meu mac si imi vine putin cam greu sa ma acomodez. caut jocuri pt mac si nu am gasit mare lucru pe torente.majoritatea jocurilor pe care le vreau sunt pt pc:( !am inteles ca pot sa-mi instalez si windows pe el.. si apoi pot sa instalez si jocuri pt pc. problema e ca habar nu am cum sa fac asta:D Ma poate ajuta cineva sa gasesc jocuri “mai mari” pt mac sau cum sa fac sa instalez jocurile pt PC pe MAC?:) De ex: far cry 2,fallout 2/3,nfs undercover(...sa).pot gasi jocurile acestea pt mac? poate se pricepe cineva sa ma ajute si pe mine:) Multumesc!
Bine ai venit! Cu jocuri de pe torente n-o sa te ajute nimeni aici . Daca vrei sa instalezi Windows pe mac trebuia sa creezi o partitie cu boot camp (cauta aici pe forum detalii - este sectiune speciala Windows pe Mac). Asa ai sa poti instala jocuri de PC in Windows. Exista insa si jocuri facute pt. Mac (este sectiune speciala pe forum si pt. asta).
Bine ai venit! Cu jocuri de pe torente n-o sa te ajute nimeni aici . Daca vrei sa instalezi Windows pe mac trebuia sa creezi o partitie cu boot camp (cauta aici pe forum detalii - este sectiune speciala Windows pe Mac). Asa ai sa poti instala jocuri de PC in Windows. Exista insa si jocuri facute pt. Mac (este sectiune speciala pe forum si pt. asta).
multumesc pt raspuns! am inteles politica sitului ! faza e ca sunt mic si ma mac sperie macul meu(primul:D) ultimul model de mac.si nu prea stiu ce sa fac cu el. vreau sa-l pun la treaba,,sa gasesc si eu nijte jocuri de calitate. sa inteleg ca asa “pe sub mana” nu prea se poate:-s
Ia-o incet, citeste pe forum si in sectiunea wiki (sus), foloseste cu incredere functia de search a forumului (dreapta sus) - face minuni Totul e sa ai rabdare.
Mac-ul e tare, intradevar, numai ca depinde ce vrei/stii sa faci cu el. Ar fi trebuit sa te gandesti inainte de a-l cumpara pt. ce vrei sa-l folosesti. Nu e tare pt. ca e la moda sau pt. ca e cool sa-l ai.
sunt multe jocuri care merg si pt Mac su pt PC.
Cand le cumperi de la magazin te uiti pe ambalaj si scrie pe ele.
Sunt si multe magazine online pe net si scrie acolo daca merge si pe Mac.
Eu am luat de ex SimCity 4 pt Mac de la un Supermarket de pe raft…
il am de vreo 2 saptamani…faza e ca nici nu prea stiu ce se poate face pe el.adica..in plus fata de pc:-?? pe calculatorul meu vechi nu prea mi-au mers jocurile din ultimii 2 ani..probabil din cauza asta sunt putin prea entuziasmat. multumesc de sfat.voi incerca sa ma documentez in contiuare…dar totusi mi se pare cam complicat cu toate programele astea.mi-e si frica sa incerc!:))
sunt multe jocuri care merg si pt Mac su pt PC.
Cand le cumperi de la magazin te uiti pe ambalaj si scrie pe ele.
Sunt si multe magazine online pe net si scrie acolo daca merge si pe Mac.
Eu am luat de ex SimCity 4 pt Mac de la un Supermarket de pe raft…
sa inteleg ca singura posibilitate este sa ma duc la supermarket si sa caut prin rafturi jocuri pe care scrie ca se potrivesc si pt mac? (cer scuze pt intrebare sunt nou:-s)
e simplu Mac-ul.
Setezi una alta la System Preferences.
Si merge. La mac e fain ca nu prea tre sa stie omul multe la el.
Virusi nu exista.
Memeorie RAM prea mare nu trebuie
softuri gasesti si gratuite pe apple.com de ex sau pe macupdate.com
acum depinde ce vrei sa faci la el.
Oricum
BINE AI VENIT!
si orice ai nevoie scrie pe forum si sigur te va ajuta multa lume cu sfaturi.
Si sa stapanesti sanatos noul MAC
Nu stiu in general de unde cumpara lumea jocuri. Dar de unde cumpara acolo este si pt PC si pt Mac.
Unele magazine au separat altele amestecat dar scrie pe ambalaj. For PC & MAC
eu nu sunt amator de jocuri.
eu Am jucat doar 3 jocuri in viata mea. (dar le am jucat mult)
SimCity, Worms 2 si Carmagedon.
e simplu Mac-ul.
Setezi una alta la System Preferences.
Si merge. La mac e fain ca nu prea tre sa stie omul multe la el.
Virusi nu exista.
Memeorie RAM prea mare nu trebuie
softuri gasesti si gratuite pe apple.com de ex sau pe macupdate.com
acum depinde ce vrei sa faci la el.
Oricum
BINE AI VENIT!
si orice ai nevoie scrie pe forum si sigur te va ajuta multa lume cu sfaturi.
Si sa stapanesti sanatos noul MAC
multumesc mult!intr-adevar nu e complicat.problema e ca lumea e obisnuita cu vechiul pc. si aici apar neclaritati.(de ex. la jocuri..jocuri pt mac…pt pc..programe care fac sa mearga jocurile de pe mac pe pc etc.. asta mi se pare cam complicat)
Dute la sectiunea “jocuri pe mac” si la topic-ul “jocuri,joculete si iar jocuri” si acolo ai sa gasesti ce jocuri prefera userii de pe forumul asta.
apple.com/games aici gasesti toate jocurile pe Mac.