pai, ș-acuma se poate. am vazut eu niște reclame la niște dude de le bagi in priză.
inteleg ce spui tu, dar din cate am auzit, e complicat cu reteaua prin priza; in primul rând cica din motive de securitate. ș-apoi, se mai întâmplă sa vină beat administratoru’ si sa traga heblu’...
Am vazut cu ochii mei asemena aparate. Ideea e ca faci un fel de retea cam ca 10Base2 (ethernet coaxial) pe acelasi segment de retea electrica. Merge de la un apartament la altul DOAR daca esti pe aceiasi faza. Semnalul de retea nu trece de punctul de transformare. E mai buna decat nimic dar daca sunt peste 20 de calculatoare pe acelasi segment - ca la 10base2 - merge prost
Pentru cei care sunt pe Astral…vedeti ca foarte curand UPC (care a preluat Astral) o sa faca upgrade gratis (la abonamentele actuale de 384) la noi abonamente cu viteza 1.5 MBps download si 384 upload. Toate acestea la aceeasi bani - 26,5 Euro.
“ASTRAL ONLINE ULTRA
Abonamentul Astral OnLine Ultra este solutia optima de acces la Internet, cu o viteza de pana la 1536 Kbps, iar traficul recomandat este de 24 GB pe luna.”
De asemenea, mi-a spus un nene ca o sa schimbe si modemurile de la TV digitala, care in momentul asta sunt niste porcarii. Habar n-am cine sunt UPC-ii astia, dar sper sa fie mai respectuosi decat Astralii.
Sunt mandru sa aunt ca de azi noapte am net la 1,5 mega. Dupa mai mult de 2 luni intarziere, Astralul s-a tinut de cuvant.
Un test rapid mi-a aratat ca am 153 k la download.
Este adevarat, de astazi UPC a facut upgrade la abonamentul Ultra. Azi noapte am reusit sa descarc de pe site-ul Apple cu o viteza de 180 k/sec. Foarte tare!
Eu unul aștept cu bucurie reducerea cu 50% a tarifelor la ADSL, promisă de Romtelecom începând cu luna iulie, și în continuare nu am decât cuvinte de laudă pentru acest operator pe care mulți îl hulesc.