UPDATE: Ok…am revenit cu un ultim update…..si sunt fericit. Am reusit sa le fac sa mearga. Dupa mai multe incercari am gasit urmatoarea solutie. Dat fiind faptul ca skimbarea fisierului M68AP.plist stergea setarile de MMS….si dezactiva tot patch-ul “ActivateMMS2G”.....am zis ca re-luarea pasilor de activare a serviciului MMS o sa rezolve problema…numai ca odata cu re-instalarea acelui profil pt setarile de MMS imi disparea optiunea “Battery Percentage” din Usage.
Asa ca am urmat toti pasii pt reactivarea MMS, fara sa mai bag in seama acel .plist….si la sfarshit am editat fisierul M68AP.plist care era in telefonul meu cu toate setarile memorate in el. Asa am reusit, si acum am ambele optiuni activate direct din OS (adik din aplicatia Settings, nativa)
Deci in functie de ce ati facut aveti doua otpiuni:
1. Daca v-ati grabit, ca mine si ati copiat acel M68AP.plist in telefon si aveati MMS activat, reactivati MMS urmarind pasii tutorialului din thread-ul meu al carui link e mai sus, dupa care:
a. SSH in iPhone la /System/Library/CoreServices/Springboard.app/ si copiati M68AP.plist in PC
b. Folositi un .plist editor (plist editor pt Windoz) si editati asa:
cautati - “<key>capabilities</key>
<dict>”
adaugati imediat dupa - “<key>gas-gauge-battery</key>
<true>”
c. Salvati fisierul si copiati-l inapoi in iPhone
d. Reboot (o sa aveti setarile intacte si optiunea aceea de baterie in Settings / General / Usage)
2. Daca nu ati umblat la iPhone urmati doar pasii a,b,c,d. Adik editati fisierul M68AP.plist si puneti-l inapoi in iPhone
Pentru editarea fisierului .plist in Mac nu stiu ce program aveti nevoie, oricum modificarea e aceeasi….va trebuie doar programu…cautati pe Google
Sper ca m-ati inteles!
Bft all!