Cum scap de zgomotul de la eMac?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Am tot vazut de diverse situri ca nu sunt singurul nemultumit de zgomotul lui (nu prea mare dar constant). A schimbat cineva ventilator la eMac sau s-a bagat cineva sa desfaca? Sfaturi pt upgrade? Nu de pe net ca alea le-am gasit si eu, experienta personala ma intereseaza si chestii invatate la dezasamblare ce nu se gasesc pe net… daca tot ma bag in el as vrea sa ii pun si DVDRW si HDD de 200 gb.. il recunoaste?

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.06.06

Salut,

Am si eu unul la 1.25GHz. Vreau sa fac upgrade la HDD si DVD-RW si am gasit ca inghite max. 160 Gb (am gasit pe net un WD Caviar de 120 sau 160 cu 7200rpm si 8 Mb cache care are review-uri bune) iar ca DVD orice Pioneer (sau cu firmware Pioneer).

Cat despre zgomot, aici imi dau cu presupusul: un motaj de control termic (creste temperatura - creste turatia) a.i. sa se adapteze permanent.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 11.10.05

Am io un patch k sa vada harduri mai mari de 120…160 GB;
n-am idee daca merge, ca nu am avut hard asea mare k sa-mi trebuiasca

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Daca are un ventilator de 12V fie ii pui un reostat de ala de Overclockeri de PC fie pur si simplu il legi la 7V (firul negru de GND il legi la o linie de +5V)

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

‹‹ Recuperare fotografii/data      Cum sa incep? ››