De ceva timp am o problema cu adevarat chinuitoare cu iPhone-ul meu si anume, nu ii mai functioneaza WIFI-ul.
Sa povestesc cum s-a intamplat. In luna mai am fost in vacanta in alta tara, cu avionul. Pana sa plec totul mergea bine fara probleme, acolo a mers fara probleme, chiar in ziua in care trebuia sa ma intorc in tara, am intrat pe o retea wifi din aeroport de la ei, deci mergea. Dupa ce am urcat in avion am inchis telefonul, asa e regula, m-am conformat. Dupa ce am ajuns acasa, am observat ca nu mai gaseste reteaua wifi de acasa. Am incercat reseturi restarturi reinstalari dezinstalari etc etc am mai reusit sa mai prind vreo retea wireless o data la 5-6 zile pana acum vreo luna cand nu a mai vrut deloc.
Inainte sa imi dati linkuri de pe google cu posibile rezolvari sa va spun ce i-am facut:
- reset network settings
- reset all settings
- upgrade soft (pe vremea cand s-a intamplat problema aveam 2.2 acum am 3.0 aceeasi problema)
- downgrade softh
- l-am lovit usor in palma poate isi revenea
- l-am scapat si pe jos intentionat (nimic)
Atata timp de incercari si de solutii nereusite m-a dus cu gandul ca este o problema hardware. Ma intreb acum, ce a cauzat problema asta (aparent fara absolut niciun motiv) si daca se poate rezolva cumva pentru ca un iphone fara conexiuna buna de internet este cam grav.
Multumesc si astept orice idee.