am si eu o mare rugaminte,am un fisier word de 278 pagini si aplicatia mobile studio de pe iphone nu mi-l deschide,imi iese din aplicatie(banuiesc ca e prea mare).
imi recomandati vreo aplicatie care poate deschide acest fisier,are 25mb.
Files Lite are spatiu limitat pt documente (in versiunea lite) maxim 200 Mb
Tocmai am zis ca am avut un pdf de vreo 500 pg pe care mi l-a citit fara nicio problema !
acelasi lucru ca si mobile studio…. crush :(
am cumparat pana la urma si quickoffice,vreau sa spun ca e 0,imi pare rau de banii platiti,deschide fisiere word ce contin doar text,fara imagini,la banii aia ma asteptam la altceva.
nu stiu ce solutie sa mai aleg.
1 ar fi sa transform acel fisier in 10 fisiere mai mici dar aici am alta problema.
cu copy-paste anumite imagini se copiaza una peste alta,exista vreo posibilitate sa impart acest fisier in 10 fisiere direct din word?
Incearca si Air Sharing… Nu stiu ce se intampla la tine dar eu nu am avut probleme d’astea.
Poti sa ma incerci o chestie, exista un program iDownload sau ceva de genu, iti pui fisierul pe un site , ex. Transfer.ro, il downloadezi de acolo si pe urma il deschizi.
Bafta!
Poti incerca sa-l faci pdf!
print to pdf din word, si apoi deschizi pdf-u? sa nu uitam ca wordu e varza si pe mac, ce asteptari ai de la un viewer micut de telefon?
daca nu ai air sharing putem sa-ti testam noi ca sa nu dai alti bani aiurea, eu il am.
acelasi lucru ca si mobile studio…. crush :(
am cumparat pana la urma si quickoffice,vreau sa spun ca e 0,imi pare rau de banii platiti,deschide fisiere word ce contin doar text,fara imagini,la banii aia ma asteptam la altceva.
nu stiu ce solutie sa mai aleg.
1 ar fi sa transform acel fisier in 10 fisiere mai mici dar aici am alta problema.
cu copy-paste anumite imagini se copiaza una peste alta,exista vreo posibilitate sa impart acest fisier in 10 fisiere direct din word?
Colega, să știi că fișiere așa mari nu sînt uneori suportate nici pe un calculator performant, darmite pe aifăun, aplicația pică, gîfîie, trage la greu și… zbang, crash. Există fișiere corupte din start, mai ales dacă au și poze, .doc-urile mai au și-un virusel p-acolo, să nu se plictisească utilizatorul.
Vezi ce ți-am spus la topicul celălalt, deshis tot de tine.
iFile , mi-a deschis si pdf-uri de >100 MB dar e din cydia.A, si pe un 3gs.Pe 3g-ul anterior se cam chinuia peste 20-30 MB.
Stie si diacritice, Files , cel putin versiunea pe care o aveam, nu prea stia asa ceva.
[ Modificat: 23 August 2009 05:36 PM de platinum ]